“Siin me oleme” R2-s Ingrid Peek ja Tõnu Pedaru on R2 päevase raadio-show muutnud nii keevaliseks, ülemeelikuks ja piiridevabaks, et tõenäoliselt peagi keegi vihastab nii hea asja peale.

Kaunilt kakerdavad Eesti kollid Eesti arhitektid Paco Ulman ja Toomas Tammis pälvisid Norras toimunud skulpturaalsete elektriliinipostide (loe: skulpturaalsete elektriliinipostide) konkursil kolmanda koha. Pronks tuli ära puidust valmistatud sõrestikulise elektriliiniposti KOLLKOLL (pildil) eest, mis meenutab pikkadel jalgadel mäkke tammuvat hambakrooni.


“Kinominutid” Eesti telekanalitel on filmisaadete asjus valitsenud tükk aega tühjus. Nüüd on TV3 käivitanud show “Kinominutid”, mis on üks-ühele võrdne lamedus aastaid tagasi samal kanalil jooksnud filmisaatega, mille eredamad hetked olid, kui kämmaldega kubet katnud saatejuht Rambo T-särke välja loosis. 

Kõik on nii kallis! Emme on kallis, issi on kallis, kutsu on kallis, kiisu on kallis, autu on kallis, piim on kallis, leib on kallis. Ainult herkulas ei ole kallis. Herkulas on armas. 

 ALAS