Leheküljel takk.ee saab ülevaate keskuse viimase aja üritustest. Aastail 2014-1015 on neid toimunud 28, seejuures on kaheksal korral tehtud koostööd Sankt-Peterburgi linnaga (näiteks osalesid Tallinna linnasekretär Toomas Sepp ja juhatuse liige Kalle Sepp Venemaa Presidendi juures asuva Rahvamajanduse ja Riigiteenistuse Akadeemia Loode piirkonna Instituudi õppeaasta alguse pidulikel avaüritustel) ja neljal korral Uganda riigiga (näiteks arengukoostööprojekt „Uganda turismiinfopunktide rajamine ja nende võimekuse tõstmine Tallinna eeskujul“, millele kulus 46 474 eurot).

Viimatimainitud projekti raames viibisid neli Tallinna turismieksperti (Kalle ja Toomas Sepp, Daily Lehtmets ja Varri Väli) mullu oktoobris kümme päeva Ugandas. Tallinna ekspertide visiidi ajal avati muuhulgas pidulikult Jinja turismilehekülg www.jinjatourism.com, mida takk.ee nimetab „tähelepanuväärseks edusammuks koostööprojektis“. Koostööprojekti rahastab Eesti Välisministeerium arengu- ja humanitaarabi vahenditest.

Aga mida iganes Abdul Turay keskuses tegema ka hakkab, Ekspress soovib talle jõudu tööle ja tuult tiibadesse uues ametis!