Paides toimunud Arvamusfestivalil sai enda programmiga üles astuda ka Kristiina Ojuland ja tema Rahva „Ühtimise“ Erakond. Rahvast tema esinemine eriti ei huvitanud, kuni korraga saabusid telki noororavad ja hakkasid Ojulandiga valjuhäälselt vaidlema. See äratas tähelepanu ümbruskonnaski ja Ojulandi telki saabus hulganisti rahvast, kes muidu seal toimuvast väljagi ei teinud.

Kaitsetahe?

Kaitseväkke kutsutud vene poisid on saanud selgeks sama nipi nagu paljude mitte-slaavi rahvuste esindajad nõukogude sõjaväes, kes väitsid, et nad ei saa riigikeelest aru. Ka meie vene rahvusest sõdurid teevad näo, et ei saa eestikeelsetest käsklustest aru. Just nendest, millest ei taheta aru saada.

MIDA? Kuperjanovi JVP võitlejad andsid sõdurivande, aga kas kõik said sellest ikka aru?
Tallinna Sadam ei suuda suursaarte praamiühenduse lepingut täita ning ühtegi lubatud uut parvlaeva 1. oktoobriks 2016 liinile ei jõua. Vjatšeslav Leedo Saaremaa Laevakompanii kavatsevat nüüd ise valmistada ette liiniveo pakkumuse majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile, et tagada praamiliiklus mandri ja saarte vahel ka edaspidi.
Vjatšeslav Leedo

Miks noored muusikud emigreeruvad?

Eestlased on laulurahvas, meil on heliloojad Pärt ja Tüür, dirigendid Järvid, meie laulukoorid on maailma tipptasemel. Aga Eesti tippmuusikute lapsed õpivad välismaa konservatooriumides, sest kodumaine muusikaharidus polevat piisavalt väärtuslik.

LAHKUVAD: Paljudele noortele muusikutele Eestis õppida ei kõlba.

Oht Inglismaalt!

Suurbritannia kolleegid hoiatasid teiste riikide rahapesu andmebüroosid, et Suurbritannias registreeritud limited liability partnership tüüpi ettevõttete üle puudub riigi kontroll ja seetõttu on nad rahapesuskeemides eriti populaarsed.