Oma esinemiskommete tõttu – urineerimine, uriini joomine kingast, avalikus kohas alasti olemine, oksendamine, keele surumine teineteisele kurku jne – on see bänd kurikuulus ja mitmetes pisikestes klubides on neil uksekeeld. Bändi sõnul on legendid pöörastest kontsertsündmustest küll üle paisutatud, kuid ega Black Lips tuimalt esineda ei suuda.


Kuritegelik kollektiiv jõuab 14. juunil “Rabarockile”. Enne seda rääkis Areeniga pisut kitarrist ja laulja Jared Swilley.


Milline lugu on parim ...

... kus sa ise kaasa oled teinud?


See lugu, kus me süüa saime.


... hommikune ärataja?


Midagi sellist, kus oleks rock’n’roll-muusika kitarrid sees.


... kaasa vilistamiseks?


Elvise lugu “Kissing Cousins”.


... siis, kui riietud, et välja minna?


T Rexi pala “Bang A Gong”.


... ja rajum peolugu?


New Kids On the Blocki “Hangin’ Tough”.


... mis kellelegi teisele ei meeldi?


Anonüümse autori “Happy Birthday”. Minu hinnangul kõigi aegade alahinnatuim lugu. Sellel on maailma parim kaasakiskuv konks ning kellelgi on alati sünnipäev.


... mis sobiks su matustele?


Brenda Lee “Rockin’ Around the Christmas Tree”. Mulle meeldib see lugu seepärast, et mu perekond tantsis jõuluajal selle taktis ja tundis end ütlemata õnnelikult. Mulle meeldiks väga, kui inimesed mu matustel tantsiksid ja tunneksid rõõmu.


... depressiooni ravimiseks?


The Dead Milkmen ja “Violence Rules”. Mulle meeldib seda laulu depressiivsuse hoogude ajal kuulata. Sest kui ma olen kurb, soovin vägivaldset meeleolu. Ja selle laulu sõnu on väga kerge kaasa karjuda.


... oh-mul-on-selle-looga-nii-unustamatud-kogemused?


“Da Da Da”, ansamblilt Trio. Selles laulus on ainult kaks tähte.


Millist lugu sa vihkad?


Avril Lavigne’i “Sk8er Boi”.