Noblessneri sadamas, jahutavas mereõhus pulbitsev Eesti Pops on suures osas täiesti tasuta. Päevased programmid, mis algavad päeva keskpaigas, on kõigile muusikahuvilistele ja möödajalutajatele niisama - reedene programm algab 13.30, laupäeval kl 13 ja pühapäeval kl 12. 

Omaette piletiga on festivali öine kava laupäeva, 19. juuli õhtul ja öösel, kuhu on palutud lugupeetud kangelased piiri tagant. Esineb Soome trupp Minä ja Ville Ahonen, põhjanaabrite kriitikutelt tublisti kiita saanud õrnad popmelanhoolikud, ja mainekas chill-out-DJ Chris Coco Suurbritanniast, plaadifirma Melodica juht ja kõigi balearic-rütmide ja -tunnete tippspetsialist.

Päevases programmis astuvad aga riburadapidi üles orkester Popsid (Tartu ülikooli akadeemiline puhkpilliorkester, kel on au anda avapauk), Apelsin (veteranid, keda teavad kõik), Ans. Andur (Paide perusrokk), State of Zoe (jazzine ja souline elektroonika), Argo Vals (maastikukitarrist), Ouu (hipi-indi), 3Pead (kuraatorite enda jõuüksus), Kali Briis (Paide pop-R'n'B), Marten Kuningas (džentelmenide popp), Leslie Da Bass (multitalent) ja The Titles (yacht-disko).