Koos

Teadmine, et kohe ootab ees miski, mis liidab mind teistega, on hindamatu. Väärtustan koosolemise tunnet tihti rohkemgi, kui põhjust, milleks koguneti. Etendusi vaadates mõtlen ikka, kuidas teised toimuvast aru saavad ning kui orgaaniline on pulsside sünkroonsus ning ühes rütmis hingamine.Veidi kardan ka, et staatilises reaalsuses leitakse järjest vähem põhjust kokku saada.

Igavus

Tunne, mida igapäevaelus kunagi ei kohta. Tajun igavuse ilmnemist aeg-ajalt etendusi vaadates. Need hetked on väga väärtuslikud, sest siis ei saa ma oma mõtete eest peitu minna. Kui aga etenduses käsitletakse igavuse temaatikat, siis analüüsin ümbritsevat suure huviga, kui tõhusalt jõuab saadetud soov publikuni ning millised on tekkivad emotsioonid.

Müra

Sfäär, mis ümbritseb meid mitmetasandiliselt kõikjal. Müras mustrite märkamine tekitab minus unikaalsuse ja korduse tunde ilmnemise üheaegselt. Müra on väga laia spektriga kaaslane, kes suudab ühes hetkes kõigega tegeleda.

Praegune hetk

Pean oluliseks hetkes eksisteerimist ning soov ajalukku minna on minus minimaalne. Oma (kunsti)praktikates olen proovinud seda õiget hetke püüda ja visualiseerida. See tabab mina alati väga ootamatult. Peab olema kogu aeg avatud ning valmis.

Pilve kontseptsioon

Midagi, mille tuppa toomine huvitab mind etenduskunstis siiani. Midagi, mille sarnaseks soovin saada. Midagi romantilist, midagi ilusat, midagi habrast, midagi tõlgendamisvõimelist. Midagi, mis ei sõltu gravitatsioonist. Olles kogu aeg muutustes.