Kujutlusvõime
Ilma kujutlusvõimeta ühtegi sotsiaalset festivali ei tee. Kujutlusvõime aitab tegutseda ka siis, kui oled raskes olukorras, ja silme ette luua maailma, kus elada tahad. Jeanette Wintersongi ütleb, et kujutlusvõime ja soov on peaaegu samad asjad.

Ma ei tea

Igaüks võiks endale aeg-ajalt tunnistada, et ta ei tea. Mõistame, et seda on arvamusliidritest ja inforohkusest nõretavas egotsentrilises kultuuris keeruline ja piinlik teha, aga tasub proovida. Mõjub vabastavalt ja võimaldab vahelduseks midagi uut teada saada.

Pilt

Elu on täis pilte, nii liikuvaid pilte kinoekraanil kui seisvaid pilte arvutiekraanil. Muutuvaid pilte silmade ees, deformeeruvaid unenägudes ja kujutletavaid mõttemängudes. Meie pidevalt muutuvas visuaalmaailmas tundub just pilt olevat liikumapanev jõud.

Julgus

Vastavalt südametunnistusele ja tahtele avalikult tegutsemine nõuab julgust, ent enda vastu ei tasu liialt karm olla, kui vahel valesti läheb. Varsti hakkavad tuttavad sulle kohtudes salaja sosistama, kuidas nad teinekord ka julged olid. Väikeste sammudega mõnusama elu poole.

Vaikus

Annab võimaluse uuel mõttel tulla, kui just enne magama ei jää. Müras on vaikust vähe ja mõte ei tule. Kas saaks kuidagi vaikust juurde?