Kevad

Hetkeilm hetkeilmaks, praegu hakkas minu jaoks kõige mõnusam aeg aastas, mis kestab nii poole juunini, siis on soe iluilm juba liiga mainstream. Parimad hetked aastas on need, kui tee esimest korda kevadiselt tolmab; kui esimest korda on õhtul pärast kuut juba valge ja kui mingi talveks ununenud, ent argine lind esimese lauluviisi üles võtab.

Õlu

Mõtlesin ükspäev miskipärast Smilersi loo “Käime katuseid mööda” peale, kus on sõnad, et “üksik mees istub kodus, joob õlut ja üksinda kurvastab”, ja imestasin, et mida seal kurvastada. Vaatad näiteks “Välisilma” või jalkat, jood ühe või kaks õlut, keegi ei tüüta – suht mõnus. Mulle meeldib Pilsner Urquell.

Läpakas

Suur osa jõude- ja tööelust keerleb ümber mu vana Delli. Oleskelupoolelt meeldivad arvutimängud ja seriaalid. Mängudest sai viimati CIV 5 kõvasti laksitud, sarjadest on viimased elamused “The Knick” ja “Halt and Catch Fire” – ah, praegusel ajal kõlbavad peaaegu kõik uued USA sarjad vaadata. Facebook meeldib mulle ka, hea on seal suvalist möla ajada.

Rahulolu

Ma ei ole kunagi rahul millegagi, mida ma teen. Raadiotöö, muusika, DJ-setid, võileivad, trenn, põranda pesemine, suhtlus inimestega – alati näib, et kõike oleks saanud paremini teha. See sunnib alati uuesti proovima ja nii mõnikord mõttetu lõpmatuseni. Nii ma tegelengi kogu aeg justkui valesti tehtud asjade uuesti tegemisega, miski pole kunagi valmis või lõplik. Samas, mõnele meeldivad õnneks ka need vahepealsed tulemused.