Lisaks on Paul mitme­kordne Eesti meister squash’is ning töötab võimalusel ka squash’i- ja saalihokitreenerina. Tallinn Comedy Festivali raames astuvad täna ja homme Von Krahlis, kinos Sõprus ja kohvikus Sinilind üles kodu-ja välismaised koomikud, teiste seas Felicity Ward, Zoe Lyons, Mattias Naan, Henrik Kalmet jpt.

Vaata lisa comedyfestival.ee

Kinoteater

Teha teatrit koos vend Paavo, Henrik Kalmeti, Diana Leesalu, Piret Krummi, Katariina Tamme, Charleka, Kubo ja kõikide Kinoteatri kaasamõtlejatega, see on toitnud vaimu ja ärgitanud mõtlemist aastast 2011.

Huumor

Ma ei oska tegelikult naerda, olen rohkem mugiseja. Kuid mulle meeldib, kui elu võetakse kerge huumoriga. Heaks alguspunktiks on ilmselt oskus naerda iseenda üle ja seejärel ümbritseda end inimestega, kellel on hea huumorimeel. Minu jaoks on parimad naljad need, mis ajavad naerma ja panevad mõtlema. See tähendab, et kuuled nalja, naerad ja hiljem avastad, et näed mõnda nähtust või tegevust uues valguses.

Sport

Kas mängin squash’i, saalihokit või jooksen linnatänavatel – sport loob teise maailma, millel on oma tempo ja reeglid. Kindlasti tuleks efekti saavutamiseks valida spordialad, mis on nii huvitavad, et pole võimalik samal ajal mõelda millelegi muule kui tegevusele endale.

E-luger

Raamatuid meeldib mulle endiselt lugeda, seda tegevust pole uued vidinad asendanud. Kuid tänu Kindle’ile jaksan lugeda ka netis ilmuvaid artikleid, mille olen kas ise leidnud või on sõbrad soovitanud. Arvutiekraan on pikemate tekstide puhul liiga väsitav ja tekib probleeme keskendumisega, aga lugeriekraan sobib hästi. Loen kõike arhitektuurist keeleteaduseni, bioloogiast kunstiajalooni. Mida võõram valdkond, seda parem, sest rõõm on avastada, kui vähe ma tean, ja iga loetud artikkel võimaldab oma rumaluse ulatust suurendada. Hea eeltöö artiklite leidmisel teeb ära 3quarksdaily.com.