Sageli ka sellistelt artistidelt, kelle nimi ei öelnud ka kohalikele suurt midagi, kuna originaalis oli tema kassette trükitud väga napis koguses. Näiteks Ata Kak, kelle teos "Obaa Sima" ilmus Ghanas 50ses tiraažis aastal 1994. Brian leidis tema house'i ja räpi sugemetega teose Cape Coastist (üks suurem linn Lõuna-Ghanas) suvalisest teeäärsest poest aastal 2002. Aastal 2006 sai sellest muusikast blogi esimene postitus - inimesed said kasseti materjali endale digitaalselt alla laadida ja lugeda tema kohta nii palju, kui Brian temast rääkida oskas.

Ega ta väga palju ei osanud, sest Ata Kaki - kodanikunimega Yaw ­Atta-Owusu - leidis ta üles alles hiljaaegu. Nüüd on ATFA kasvanud blogist plaadifirmaks ja annab varem tasuta levitatud muusikat ametlikult ja korralikult välja. CDdel, vinüülidel, kassettidel.

Ja muusikahuvilised üle maailma on Brianile selle kõige eest väga tänulikud. Samane "Obaa Sima" sai hiljaaegu Areenis 10 punkti ja ilmselt on see olnud üks enim mängitud plaate sel talvel ka Tallinna klubides. Sel reedel jõuab Brian Shimkovitz oma ATFA DJ-show'ga - ta mängib muusikat kassettidelt - Tallinna, klubisse Sinilind, Haigla peole, ja et ta käis just nüüd jälle Ghanas, küsin ma kõigepealt: 

Sa sõitsid just taas Ghanas ringi. Kas see oli järjekordne muusika ja kassettide jahtimise retk või oli sul muid eesmärke?