Üks episood oli seotud üledoosi tagajärjel surnud narkomaani haua asukoha tuvastamisega.

Teisel juhul oli tegu ühe prostituudiga, kes viis oma alaealise õe lõbumajja tööle ja hiljem töötasid mõlemad turvakeskuses pedagoogina. Samal ajal Allar Jõks arvas, et turvakeskuse kaader ei ole piisavalt professionaalne ja saatis oma meeskonna etteteatamata kontrollkülaskäigule, ja selguski, et enamik töötajaid ei vasta nõuetele. Ja üks neist oli seesama oma prostituut. Tehti ettekirjutus.

Võiks ju mõelda, et endine prostituut on nüüd korralik jne, aga kuulge — sõltuvushäiretega laste keskuses ei ole nende koht. Kui üks minu lastest peaks tarvitama alkoholi ja viidaks sinna ravile, siis ma ei arva, et seal peaksid sellised inimesed töötama. Ja seal, muuseas, oli ka tuntud inimeste võsukesi.

Kas sa tunned, et oleksid midagi valesti teinud?

Ma pühendusin oma tööle. Ma ei ole kunagi mõelnud, et olen midagi valesti teinud. Ma arvan, et südame järgi tegin õigesti, südame hääl on see, mis loeb.

Kolm aastat kestnud saaga sai otsa, aga algab uuesti. Mis saab edasi?

Süsteemiga on väga keeruline võidelda. Sa pead olema väga tugev või hull.

Kui algul öeldi, et olen vaadanud sadade inimeste andmeid, siis unustati ära, et oma tööga seoses vaatasin mitmekümne tuhande inimese andmeid. See jäi olematuks väikeseks faktiks. Mida nüüd otsustab maakohus, saab näha, aga paragrahv, mille järgi seni süüdistati, eeldab füüsilise kannatanu olemasolu. Aga neid ju ei olnud.