Põhi:
› 180 g Digestive’i küpsiseid
› 50 g võid (sulatatud)

Kate:
› 600 g Farmi toorjuustukreemi karamelliga (toasooja)
› 3 muna
› 100 g Farmi Kreeka jogurtit
› 2 pirni

Purusta küpsised peeneks ning sega kokku sulatatud võiga. Suru segu võiga määritud ümmarguse vormi põhja (22 cm). Koori ja viiluta pirnid ning laota põhjale. Vahusta toorjuustukreem munadega, lisa segades juurde Kreeka jogurt ning vala segu vormi. Küpseta 175 kraadi juures 40–50 minutit. Lase jahtuda, seejärel aseta kook serveerimiseni sügavkülma.

Kohupiima-kookoskorp

Põhi:
› 200 g küpsiseid (purustatud)
› 75 g võid

Täidis:
› 370 g (1 tops) Farmi Kreeka jogurtit
› 2 muna
› 1 dl suhkrut
› 75 g kookoshelbeid
› 2 banaani (püreestatud)

Kaunistuseks kookoshelbeid

Sega või küpsisepuruga ja suru lahtikäivasse (23 x 23 cm) vormi. Sega täidiseained, vala küpsisepõhjale ja küpseta 200 kraadi juures 30–40 minutit. Kohe pärast ahjust väljavõtmist raputa peale kookoshelbeid.

Šokolaadi-fudge

10–12 tk

› 100 g tumedat šokolaadi
› 2 pk Farmi šokolaaditoorjuustukreemi
› 8 Marianne kommi või peotäis pähkleid
› 3 küpsist (Selga, Ekstra)

Pane šokolaaditükid ja toorjuustukreem kaussi ning sulata mikrolaineahjus seni, kuni šokolaad on sulanud (sulatamise käigus võta kauss vahepeal välja, sega ning kuumuta uuesti). Segu peab ilusti ühtlane olema. Purusta kommid/pähklid ja küpsised peenemaks ning sega šokolaadisegu sisse. Vala segu küpsetuspaberiga vooderdatud vormi (16 x 16 cm) ning lase jahedas vähemalt paar tundi taheneda.