Nagu ma ütlesin, siis plaanina oli see hea. Aga need türgi mehed on ikka imelikud… Samal ajal, kui ma vaatasin Istanbuli läänepoolse kuulsaima klubi Galatasaray mängu, toimusid idakaldal hullud lood ning keegi türklane tulistas idapoolse Istanbuli kuulsaima meeskonna Fenerbahce bussi. Keegi viga ei saanud, aga mõistagi vihastas selline akt ka kohalikke ja jalgpallimängud jäeti mitmeks päevaks ära. Kõik – plaanil kriips peal.

Siinkohal pean ma kõigepealt endale tuhka pähe raputama, et mul plaani B ei olnud. Türgis on toit küll maitsev ja õlu joodav, kuid aprillikuine 8 kraadi sooja ja jube tuul ei meelitanud väga “niisama tiksuma”. Lisaks on turistina oht sattuda kohtadesse, mis on spetsiaalselt turistilõksuks üles seatud.

Aga õnneks on olemas Tinder. Telefoniäpp, mis sobib kindlasti kiire seksuaalsuhte loomiseks, väidetavalt ka püsisuhte algatamiseks, on täiesti geniaalne reisiäpp. Selle telefoni laadimine ei võta kaua aega ja oh sa juudas, kus Istanbulis on ikka naisi. Eestis sama programmi katsetades pole ma väga menukas ehk naised ei kipu mind suurt vastu laikima, aga Istanbulis on väljamaa mees sama populaarne kui reedeõhtuses Nimeta baaris.