BBC-le antud intervjuus seletas eakas abielupaar, et hotellituba oli kohutavalt must, kraanist ei tulnud vett, madratsis ja vaibas elutsesid koid, hommikueine oli pooltoores ja personal kaanis juba varastel hommikutundidel retseptsioonis õlut juua. Hotell Broadway seisab turistide hinnangutes oma “paremuse” poolest Blackpooli piirkonnas registreeritud 894 hotelli hulgas suht hädisel 858. kohal.

Tampa ühe ümberistumise kaugusele

Saksa lennufirma Lufthansa taasalustab tuleval aastal otselendudega Frankfurdist Tampasse, kuurortlinna Florida lääneosas, Mehhiko lahe vaiksemas sopis. Esimene lend toimub 25. septembril 2015. Lisaks Miamile ja Orlandole on Tampa firma kolmas sihtkoht selles USA osariigis. Reisid hakkavad toimuma viis korda nädalas, lennatakse suure Airbus 340ga, mille pardale mahub 298 inimest.

ISILi raketid võivad ohustada reisilennukeid

Saksa luurajad hoiatavad, et Süürias ja Iraagis möllavad islamiterroristid on varustatud maa-õhk-tüüpi rakettidega, mis suudaks ka moodsa reisilennuki taevast alla tuua. Osa ISILi rakettidest olevat pärit Süüria armee varudest ja loodud 1970. aastatel, osa seevastu igati modernsed. Pärast Ukrainas juhtunud tragöödiat Malaisia reisilennukiga keelas FAA augustis Ameerika reisilennukitel Süüria õhuruumi läbimise ning suurele ettevaatusele on ELi ­lennukompaniisid manitsenud Euroopa lennuturvalisusagentuur EASA.

Lennuwifi tõi kaasa megaarve

Kanada ärimees Jeremy Gutsche ostis Singapore Airlinesi lennul SQ 317 Londonist Singapuri 30 dollarit maksva wifiteenuse... ja maksis lõpuks täpselt 1142.47 dollarit, sest oli ületanud ettenähtud mahtu.
Veidi ajaviiteks surfanud kanadalane kinnitab, et avas vaid napilt 150 lehekülge, kusjuures wifi-ühenduse kiirus olevat olnud erakordselt halb. Vaid ühe Powerpointi presentatsiooni üleslaadimine võtnud enam kui tunni.
Singapore Airlines ei ole röövelliku küberhinnastamise kohta kommentaare jaganud.

Tais jahitakse ebolakahtlast meest

Eestlaste hulgas armastatud puhkusekoha Tai võimud otsivad juba mitmendat päeva suure kära ja murega taga 31aastast Sierra Leone kodanikku Samuel Sesayd, kes ei pidanud kinni kohustusest riiki saabumise järel kolme nädala jooksul oma tervislikust seisundist iga päev raporteerida. Sellise meetmega loodab Tai välistada ebola-epideemia lahvatamist. Miks härra Sesay kaheksa päeva pärast Sierra Leonest saabumist ametiisikutele antud aadressilt haihtus ja oma telefonigi välja lülitas, on selgusetu.