Swiss tuleb Helsingisse
Hea lennuteeninduse poolest tuntud Šveitsi lennukompanii Swiss alustab 30. märtsil 2015 lende Helsingi ja Zürichi vahel. Sarnaselt omaniku Lufthansaga kuulub Swiss Star Alliance’i ja lendab eri sihtkohtadesse nii Ameerikas kui Aasias.

“Lendav koduperenaine” startis igavikku
Esimese naisena üksinda ümbermaailmareisi sooritanud ameeriklanna ­Geraldine “Jerrie” Mock suri oma maakodus Floridas 88 aasta vanusena. “Lendav koduperenaine” Mock oli 38aastane, kui ta 1964. aastal oma eralennukis (tollal hullumeelseks kuulutatud) soolo-maailmareisi alustas. Vaid 150 cm pikkune, reisilustlik proua startis oma ühemootorilise Cessnaga, mis kandis ­nime Spirit of Columbus, kodulinn Columbusest Ohio osariigis ja maandus tervelt ja uhkelt samas kohas 29 päeva hiljem, olles vahepeal läbinud 37 000 kilomeetrit.

Petis tegi hotellidele hiigelarveid
37aastane James Peter Sabatino suutis Florida tipphotellides tarbida majutusteenuseid (ja head-paremat) 594 000 dollari eest ja arved alati maksmata jätta. Suurima arve tekitas kerekas habetunud onkel Hilton Miami Beachi ­hotellile, kus tarbis 100 000 dollari eest. Sabatino strateegiaks oli hotelli registreerudes väita, et arve tuleb esitada Sony Entertainmentile, Warner Brothersile või mõnele muule hiidkorporatsioonile.
“Tõesõna,” alustas Sabatino, kui ajalehele Miami Herald kirjeldas, kuidas ta 2017. aastal vanglast vabanedes kuritegevuse maha jätab.