Narkoraha ei tasu jätta vaid kurjategijatele, riik tahab ka oma osa saada.

Kanepiuimas rahvas ei pahanda kütuseaktsiisi tõusu üle, sest laksu all inimesed ei tunne, et neil oleks vaja kuhugi sõita.

Eesti turismitööstus ei peaks enam Eestit välismaalastele vaid miniseelikus tibidega müüma.

Eesti põllumajandus saaks hakata tootma kaupa, mida Venemaa sanktsioonid ei mõjutaks.

Soome turistidel on kanepit endaga palju kergem kaasas vedada kui õllekaste.

Eesti saaks olla nii moodne, et isegi Brüssel kahvatuks selle kõrval.

Eesti kanepikohvikud oleksid paljude NATO liikmesriikide kodanike jaoks ainsaks neile mõistetavaks põhjuseks, miks Eestit Venemaa eest kaitsma peaks.

Parim viis kanepitarvitamise vähendamiseks on kanepitarbimise korraldamise usaldamine ametnike kätte. Just riigiametnikud suudavad igasuguse kahtluseta muuta kanepi tootmise, müümise ja tarbimise reeglid nii keeruliseks ja segaseks, et kõigil kaob isu sellega tegeleda.

Inimeste vangi panemine kanepi tarvitamise eest maksab palju raha. Riigieelarvele oleks palju kasulikum, kui vangis tšillimise asemel rügaksid narkarid päevas 10 tundi tööd teha, et seejärel endale karmide aktsiiside alla pandud kanepit osta.

Venemaale ei meeldiks see kohe mitte. Venelased on viimasel ajal muutunud kõigi narkootikumide tarvitamise suhtes väga karmiks. Pole paremat viisi näidata oma suhtumist Vladimir Putinisse kui ühe korraliku kanepisuitsu tõmbamine.

Vaid kanepilaksu all naiste arvates on tuntud aktivistid Elver Loho ja Jevgeni Krištafovitš seksikad.

Kui juba Ken-Marti Vaher võitleb kanepi legaliseerimise vastu, siis peab legaliseerimine ikkagi olema üks päris hea idee.

Kui riik tahab ära keelata inimeste vaimsele tervisele kahjulikku tegevust, siis miks lubatakse endiselt Eesti jalgpallikoondise mänge telekast näidata?

Kanepimüügi maksustamise järel saab Tallinn nii palju raha, et kõik lasteaiad saavad ilma vanematelt raha kerjamata piisavalt WC-paberit osta ja raha jääb ka mõne asfaldiaugu lappimiseks.

Kanepi legaliseerimise toetamine annab Reformierakonnale võimaluse valijatele meelde tuletada, et kunagi oli see liberaalne partei.

Ekretel on veel üks põhjus vahutamiseks.

Kanepi legaliseerimise korral oleks eesti inimestel võtta veel üks kodune valuvaigisti viinapudeli kõrvale, sest ega lihtne inimene ju apteegiravimeid endale lubada ei saa.