Mihhail Kõlvart: Nõmme Kaelkirjaku lasteaeda tuuakse homme liivakasti uus koormatäis liiva. Avaks äkki uue liivakoorma, või veel parem, liivakasti enda, sest uus liiv on vaieldamatult liivakasti oluline osa. Ajaloohuvilisena märgin, et see Kaelkirjaku lasteaia liivakast on pika ja kuulsusrikka ajalooga liivakast, sest seda on viimase kümne aasta jooksul avamas käinud linnaosavanemad Urmas Paet, Rainer Vakra ja Erki Korp.

Savisaar: Tundub, et sellel liivakastil on hea vaib, sest Paet sai peale seda ministriks ja Vakra, võtku teda prokuratuur, sai kahjuks riigikogusse. Pange avamine kirja.

Krossi droon: Mihhail, kuhu liivakasti eelmine liiv kadus?

Kõlvart: Kassid kusid täis, lollakas!

Savisaar: Kuulge, lõpetage see drooni vahtimine, meil on tööd vaja teha. Mul on Hundisilmal suur valgusreklaam aia taga, mis küsib, miks ma naabri maalt mustikaid korjasin. Vot tahtsin ja korjasin ja kui tegu on tehtud, ei tasu liialt pabistada, vaid tuleb eluga edasi minna. Keskerakond töötab, mitte ei kahetse. Mõtteid, palun!

Priit Kutser: Minu haldusalasse kuuluvas Kalamajas on hipsterid avanud isetegevusliku turu, kus kaubeldakse vanakraami ja isetehtud küpsetistega. Ühtegi luba neil selleks mõistagi pole, aga kui kirjutada load välja, saaks turgu avamas käia ja hiljem selle munitsipaalturuna arvele võtta.

Savisaar: Hipsterid on Kalamajas turu avanud? Halb uudis, 90. aastatel oli mul hipsteritega palju muret ja kõige kurjemad olid just sellised, kes tegutsesid turgudel. Priit, hoia sealt Kalamaja turult eemale, kui su noor elu sulle armas on.

Kutser: Just nii!

Aivar Riisalu: Äkki avaks mõne ausamba, see on alati populaarne?

Kõlvart: Hea mõte. Punaarmee vabastusretke mitmed kuulsusrikkad lahinguplatsid on endiselt väärikalt tähistamata.

Riisalu: Ka Relva-SSi paljud lahinguplatsid on tähistamata. Piinlik tunnistada, aga paljudel kunagi väärikatel lahinguplatsidel kasvatatakse tänapäeval hoopis vilja ja lehmasid.

Savisaar: Ah et munitsipaalausambad?

Riisalu: Tallinna ühiskaardiga võiks ausammaste vaatamine tasuta olla.

Krossi droon: Kas ausammaste skulptoriks valitakse jälle Tauno Kangro?

Kutser: Kas tüli ei teki, kui Edgar käib avamas nii Vene kui Saksa poolel sõdinute munitsipaalausambaid?

Savisaar: Munitsipaalausambad tulgu! Mihhail avab Punaarmee ausambaid, Aivar Relva-SSi omasid ja mina olen riigimees, kes lahutab Mihhaili ja Aivari omavahelisi kaklusi. Mihhaili poolt hääletavad venelased, Aivari poolt eestlased. Ja minu poolt hääletavad integrastid, kelle arvates peaksid kõik sõpradena elama. Töötab!