Koostamise koht: Tallinn

Ettekanne Kaitsepolitseiametile olukorrast EKREs

Minu missioon edeneb edukalt. Vahepealsed kartused minu võimalikust paljastamisest olid alusetud.

Nagu NSA psühhoanalüsaatori hinnang näitaski, ei võta Mart telefoni pihta panemist piisavalt tõsisena, et selle eest erakonnast välja visata. Martin luges mulle küll sõnad peale ja küsis, kas ma tahaks riigikogust lahkuda. Aga nagu soovitasite, pidasin vapralt vastu ja jäin.

Praeguseks on Helmed veendunud, et Delfi teadlikult keerab neile. Kas seda veendumust peaks süvendama? Ma võin anda EKRE kõigi teadaolevate homode nimekirja, mille saate Delfisse lekitada.

Kas ma peaksin EKRE kaubamärgi naeruvääristamisel vajutama gaasi põhja või tõmbama natuke tagasi? See riigikogu haamri müümise katse oli hea lüke, kas peaks veel midagi internetti müüki panema? Eiki Nestori kabinetis ripub Frank Zappa pilt, vajadusel võin selle osta.ee-s müüki panna.

Andke nõu, mis ma oma mentoriga peale hakkan. Ta käib mul nüüd sabas ja räägib mingit juttu sellest, kuidas ta on kõikide valimiste ajal kohalikud joodikud viinapudeli ja memmed kohvi eest enda poolt hääletama pannud. Lubas mulle ka seda õpetada. Kuidas tast lahti saada? Kas ma peaksin talle e-valimistest rääkima?

Muide aitäh ikka selle abi eest, ega ilma teie väikese küberoperatsioonita serveriruumis poleks ma vast valituks saanud.

Mida ma järgmisena tegema peaks? Kas te mulle seda kuluhüvitiste teemat saaksite natuke lahti kirjutada? Mulle anti riigikogu kantseleist küll mingi juhend, aga see on mingi juristide mambodžambo.

Ma olen juba vaadanud, et ma saan kuluhüvitisest panna igakuise liisingumakse alla umbes 1000 eurot ja natuke jääb üle veel pudi-padi jaoks.

Ma võtaks mingi ägeda punase 5. seeria bemmi. See peaks ju ok olema, nelja aastaga ostan välja. Saate pärast infi Kroonikasse lükata? Ma võin vajadusel fotograafile auto aknast lehvitada ka.

Aga üldiselt, meil läheb siin hästi. Varsti saame esimese kuu palga kätte, siis läheb veel paremini. Praegu meil kõik käivad ja üritavad üksteiselt raha laenata, aga kellelgi pole anda. Mõned, kes on meeleheitlikumad, käivad teiste fraktsioonide meestelt raha laenamas. Mul pole seda mõistagi vaja, mul olete teie.

Uusi juhtnööre oodates

Jaak

____________________

(nimi)