Kui te mind tagasi peaministriks ei vali, lubas Rain mind tehasesse tööle saata. Ma oleksin kohutavalt vilets tehasetööline.

Te ei tahaks süüa saia, mida mina teinud olen, ma kinnitan teile seda. Mul on naine ja väike laps, halastage mulle palun ja valige reformierakonda!

Juhan Parts, IRL

Mu naine teenib peale lapsepuhkuselt naasmist järjekindlalt rohkem kui mina. Olen moodne mees, samas enesekindel ja tugev, aga see palgaasi käib juba natuke närvidele.

Eesti rahvas ei oska ikka oma rahvasaadikuid hinnata, palgatase on lihtsalt piinlik. Kuulsin, et peaminister saab üle viie tuhande kuus palka, see on juba normaalne summa, selle eest võiksin ma tööd teha küll.

Headel kuudel saaksin ka oma naisest rohkem palka, mis seal salata, ego vajab kerget paitamist.

Sven Mikser, SDE

Olen juba teist korda kaitseminister ja juba üle neljanda aasta sotsiaaldemokraatliku erakonna esimees.

Mulle tundub viimasel ajal, et ma olen ennast kaitseministrina ammendanud, tunnen vajadust uute väljakutsete järele.

Peaministri amet tundub huvitava sammuna karjääriredelil, seda tööd võiks mõnda aega teha.

Edgar Savisaar, Keskerakond

Olen juba vana mees, tahaks veel korra peaministritoolil istuda, enne kui otsad annan.

Andres Herkel, Vabaerakond

Kuna peale poliitika ma muud ei oska, tegin ma vabaerakonna. Vaadake mehed, naised uhkustavad kogu aeg selle üle, kui õigeid otsuseid nad oma intuitsiooni järgi teevad.

Mart Helme, EKRE

Vaid mina vihkan isamaa vaenlasi, homosid, neegreid ja Euroopa Liitu sama palju kui sina, kallis valija! Kõik ülejäänud peaministrikandidaadid on pehmod, isegi konservatiivset nägu tegev Parts on valmis neegril kätt suruma ja homoga läbirääkimisi pidama. Vali EKRE, vaid meie viha on ehtne ja hea Eesti viha.

Kristiina Ojuland, RÜE

Olen juba suurema osa oma käekotte erakonna kampaania tarbeks maha müünud, vaid kümmekond tükki on alles. Halastage mulle ja valige RÜE, sest kui mu erakond riigikokku ei saa, lubas Mart Helme mind naiseks võtta!