Saadik Peeter Võsa (Keskerakond) uuris õiguskomisjoni istungil, et kui keegi tahab surnukeha pärandada või anatoomikumile kinkida, selleks et nekrofiilid saaksid tulla ja seda limpisda, kas siis selle võiks ka kooseluseadusesse sisse kirjutada.

Eesti Päevaleht, 11. juuni


Nilbe pop

Miley Cyrus märkab, et suur osa tema vasakust häbememokast on kombinesooni alt välja lupsanud. “Kõik, kellele meeldib, kui vagiina on väljas, hüüdke “Jeee!”,” hõikab popsensatsioon.

Cyruse Helsingi kontserdi arvustus Eesti Ekspressis, 11. juuni


Parteiloomise vaevad

Ettevõtja Raimo Kägu püüdis restoranis Pegasus toimunud õhtusöögil veenda oma vana tuttavat, näitleja Merle Palmistet astuma uude erakonda, mida püüab asutada Käo elukaaslane Kristiina Ojuland. “Aga ta ei murdu, ei võta vedu,” kurtis ärimees.

Kroonika, 13. juuni


MILEYGA samal ajal Tallinnas

David Guetta kargas laval nagu noor jumal.

Elu24.ee, 14. juuni


Tallinn hoolib

Möku – munitsipaalööklubi kõige vaesematele ja viletsamatele

Mutch – munitsipaal-bitch, tuntud ka kui “vihmavarjuhoidja”

MuNa – munitsipaalnaine ehk puuduv lüli pealinna samasooliste meeste peremudelist või igale pealinna poissmehele koju keegi, kes keedab-kasib-kantseldab, sobivusel abielu

Delfi Publik fantaseerib munitsipaalmõistete teemal, 16. juuni


Kodumaa patrioodid?

Tulevased arstid ja õed: MEIE ELUSIHIKS EI OLE VÄLISMAALE PÄÄSEMINE!

Pealkiri Õhtulehes, 11. juuni


Raadiohäälte tüli

Sky Plusi hommikuprogrammist minema löödud Rauno Märks ekskolleeg Alari Kivisaarest: “Mind häiris mentaliteet, et üks oli saates staar ja teised orjad! Mingil hetkel viskas see suhtumine mul ära.” Kivisaar: “See, et ma hakkaksin selgitama, miks Märks lahti lasti, ei ole hetkel mitte kellegi huvides.”

Kroonika 13. juuni