Tegelikult esitasin õiguskantslerile arupärimise, mis puudutab Harjumaa ja Tallinna ühistransporti, aga ma ei tea, kuidas nad seda statistikat teevad.

Puldil on kaks nuppu – kõne ja sõnavõtt. Ma ei ole tõesti kordagi sõnavõtu-nupule vajutanud, selleks on antud minut ja tavaliselt jõuab selle ajaga küsimuse esitada. Koalitsioonierakonna liikmena on raske küsida „miks?“, sest eelnõud tulevad ju valitsusest… Statistika mõttes on kindlasti kasulikum töötada opositsioonis. Olen püüdnud maksimaalselt saalis olla. 76 istungist olin kohal 71 korral – ma ei tea, kas see on rekordiline. Tähtsaim saadiku töö on täiskogu istungitel osalemine. Viis puudumist oli seoses lähetustega.

Ma olen perekonnainimene, kolm last ja maja on pidada, spanjel on ka. Kalamees olen hobikorras, kalavarustus on olemas, poegadega vahest õngitsen, juhuslikult, viimasel korral Muhu saarel, väikeseid ahvenaid... Jahimees ma aktiivne ei ole, aga lastud ikka on - metsloomi muidugi! See jäi sinna aega, kui liha pärast käidi metsas.

Mida arvab Sepp heast söögist, ESMist ja Silver Meikarist, loe  Ekspressi tasulisest versioonist.