Noor inimene on vastuvõtlik ja kogu see väljareklaamitud vabameelsus on imbunud ka suhetesse. Bi-seksuaalsus on selle põlvkonna trend. Nightmani meil vene ajal polnud. Siis oli hambapolikliiniku vastas Kastan. On tähelepanuväärne, et need abituriendid, kes sel aastal lõpetasid, on õppinud puhtas Eesti Vabariigis. Ja just need noored, kes õppinud iseseisvas Eestis, on pannud aluse uuele bi-trendile. Kas pole kummaline? Huvitav, mis muudatusi toob Euroopa Liit? Kas uueks tulevikuks on Partsi „Palju ilusaid mehi”? Iibele see hästi ei mõju. Alles suvel rääkis geisauna omanik Silvar Laanemäe, et Eestis on nii vähe geisid, et kõik teavad üksteist. Oodake, armsad Eesti geid, kohe tuleb Euroopa Liit!

Rullnokkade seas bi-asi eriti popp ei ole. Nad on kategooriliselt geide vastu. Eks selliseid ole veel. Aga kui kaks tütarlast suudlevad, siis on rullnokad pöördes. Rääkimata siis mõttest kaks kena tütarlast tsikibriki tegemas... Sellised mõtted panevad nii mõnegi mehe muigama. Naistele on endiselt rohkem lubatud. Aga kahte suudlevat meest, millestki enamast rääkimata, ei soovi nii mõni ette kujutadagi.

Alkohol paneb inimesed meeletusi tegema. Noorte läbud lähevad seepärast vahel päris käest ära. 14.-16. aastased joovad ja suitsetavad nii, kuidas jaksavad. Kellel raha ja tahtmist, tõmbab kanepit (ehk “gaasi”). Sedasi uimerdades tuleb bi-seksuaalsus päris kergesti. Keegi ei põe, et issand, mis sa suudlesid temaga vä? Nüüd proovitakse ise järgi. Mõnele õnnetukesele võib selline asi tõesti meeldima hakata ja siis on raske vahet teha, kes teeb asja moe pärast, kes mõtleb päriselt.

Trendigei aeg on meil nüüd möödumas. Aga BI – see on midagi uut ja huvitavat! Noorte seas on bi popp, sest see annab võimaluse mängida piiridega ja jätab vaba mulje. Ja vabadus on alati moes. Seks on vaba. Bi võib olla mööduv faas, aga seni, kuni tulevad reklaamid, mis käsivad meil asjaga peale hakata, seda nautida ja iseendaks jääda, kasvab vabameelseid alati peale. Euroopa Liit, oujeee, siit me tuleme!