"Diana oli segaduses. Roosid ja orhideed lebasid kuhjas Diana korteris. Ta ei teadnud, mis peale hakata - tal oli tunne, et teda ahistatakse. Soovitasin lilled prügikasti toppida. Trump korraldas lillepommitamise."

Kui Diana Pariisis hukkus, rääkis Trump sõpradele, et ta kahetses kõige rohkem, et Dianaga kohtamist ei suutnud saavutada. Ta oli kindel, et ta Dianale meeldiks ja neil tekiks romaan.

Kena tippreporteriga käitus Trump aga hoopis teisiti.

"Ta arvas, et ma olen teenindaja, ja et ma olen osa tema toetustiimist," pahandab Selina Scott, kellega Trump oma eralennukis flirtima hakkas.

"Me lendasime New Yorgi kohal. Donald näitas Empire State Buildingu peale ja koputas rinnale. "Minu oma!" Küsisin, kas kõik, 100% hoonest? Ta vastas , jah. Seejärel tunnistas, et 40% hoonest kuulub talle. Kuulusid aga vaid mõned korrused. Panime selle lõigu filmi sisse, taustaks muusikaline fraas "Porgyst ja Bessist" "it ain-t necessarily so" ", jutustab tippreporter Selina Scott Sunday Timesile. Scott on teinud pikad intervjuud kuningas Juan Carlosega Hispaaniast ja Kreeka kuninga Constantiniga.

Kui Trump aru sai, et Scott ei lase end võluda kopituslõhnalisest hiigelvillast Floridas ega Trumpi hingeõhust, kui miljardär eralennukis neiu lähedale nihkus, hakkas Trump inglise reporterit ahistama.

Mees saatis ajakirjanikule kirjakesi, kus mainis üleolevalt, et annab naisele andeks tema halli välimuse sel päeval, kuna naisel on "päevad". Kallist-kallist sõbrast. kellena Trump ajakirjanikku oma suurearvulisele kuulekale team-ile tutvustas, sai "mitte väga tark" ja "hirmsa lõpuga karjääriga" naine. Trumpi õelad kirjad sellest, kuidas ta jälle aastaga on miljoneid teeninud ja kui kehva elu hall Inglise reporterihiir sel ajal on elanud, tüütasid Scotti ära.

Ta ähvardas Donald Trumbi kohtusse kaevata. Kirjad lakkasid.

Ühe mälestusväärse elamusena meenutab Selina Scott , kuidas Donald Trump talle tutvustas oma ema, Trump Toweri tipus penthouses elavat säravaks lihvitud küüntega, perfektselt koolutatud juustega tõelist Ameerika matrooni, kelles polnud enam jälgegi kunagisest lihtsast shoti naisest.