Filmide juures äratoodud näitamiste arv tähistab miinumi - ühe aasta telekavasid ei olnud võimalik leida, lisaks pole välistatud, et samu filme on näidatud ka teistel kuudel. Tutvustuste osas kasutati Filmiveebi abi.

1. Jõulumees (USA 1994)

Scott Calvin (Tim Allen)on lahutatud pereisa, kes läheb ühel õhtul katusel ronivat kahtlast meest minema peletama, kes aga hüüatuse peale ehmatab ja alla kukub.Üllatus on loomulikult suur kui mehest jääb alles vaid punane kuub jajuhised see selga panna, et tema ametit jätkata. Muidugi ei aima Scott,et ta ka tegelikult Jõuluvanaks muutum hakkab, veelgi vähem tahab sedakeegi teine uskuda. Ainsaks erandiks on tema poeg, kes taipab, et isagaon midagi imelist toimumas.

Näitamiste arv: 8x

2. Üksinda kodus 3 (USA 1997)

Rahvusvahelinekurjategijate rühm on sõjaväe arvutikiibimänguauto sisse peitnud, kuid lennujaamas toimunud segadusetagajärjel satub see marakratt Alex Pruitti (Alex D. Linz)kätte, kes tuulerõugete tõttu passib üksindakodus Chicago vaikses äärelinnas. Kui kurikaelad omakõrgtehnoloogiliste vidinatega võtavad sihikule Alexikodu, läheb lahti meeletu möll, sest pisike kangelane asubend kaitsma totakate sissetungijate vastu.

Näitamiste arv: 7x

3. Prints Zamundast (USA 1988)

Aafrika prints (Eddie Murohy) saabub New Yorki endale naist otsima. Etpruudi-kandidaatidest paremat ülevaadet saada, varjab ta omakuninglikku päritolu ning asub tööle kohalikku hamburgerirestorani.

Näitamiste arv: 6x

4.-5. Üksinda kodus (USA 1990)

Kaheksa-aastasest Kevin McCallisterist (Macaulay Culkin) sai üleööperemees majas! Jõulupuhkusele kihutades unustas perekond poisikogemata maha. Kevin asub jõuludeks kodu kaunistama, kuid ei kasutaselleks ehteid ja karda. Kuna majja püüavad tungida murdvargad, seabpoiss nende tulekuks valmis terve rea ohtlikke lõkse!

Näitamiste arv: 5x

4.-5. Üksinda kodus 2 (USA 1992)

Kevin McCallister (Macaulay Culkin) kaob Floridasse puhkusele lendaval perekonnal silmist ja istub hoopisNew Yorki suunduva lennuki peale. Kevin ei saa kaua üksi seigelda.Kurikuulsad „Märjad bandiidid” Harry ja Marv (Joe Pesci ja DanielStern), kes pole oma viimasest kohtumisest Keviniga päris toibunud, ontulnud New Yorki, et pühade ajal suur vargus toime panna. Kevin ootabneid jällegi kavalate lõksudega, mida kohtlased bandiidid eal ei unusta!

Näitamiste arv: 5x

6.-8. Üksinda kodus 4 (USA 2002)

Kevin McCallister (Mike Weinberg) peab jõulude ajal olema isa (JasonBeghe) rikka sõbranna Natalie (Joanna Going) villas. Maja on täiskõikvõimalikku tehnoloogiat ja Kevin avastab peagi, et see on vägagikasulik, kui kurjategijad Marv (French Stewart) ja Vera (Missi Pyle)välja ilmuvad. Selgub, et nad plaanivad röövida noore printsi, kes sedamaja külastama peaks. Kuna isa ja Natalied ei ole kodus, peab Kevinkahe pätiga ise hakkama saama.

Näitamiste arv: 4x

6.-8. Kuidas Grinch jõulud varastas (USA 2000)

Grinch (Jim Carrey)on veider roheline ja karvane olevus, kes elab Kelleküla kohal asuvalprügimäel. Õnnetuseks vihkab Grinch jõule ja kui Kellekülas on käesjõuluaeg, siis teeb Grinch kõik, et need ära rikkuda. Nimelt takavatseb varastada kogu linnast kõik kingitused.

Näitamiste arv: 4x

6.-8. Shrek (2001)

Shrek (Mike Myers) on muretu eluga mürakas sookoll. Tema rahulikku elurütmi hakkavad aga suuresti segama kurja Lord Farquaad'i (John Lithgow) poolt igalt poolt muinasjuttdest välja aetud tegelased. Et taas rahu saada peab Shrek koos äärmiselt lärmaka Eesliga (Eddie Murphy) päästma piltilusa Printsess Fiona (Cameron Diaz) tuldsülitava draakoni küüsist.

Näitamiste arv: 4x

9.-11. Tiliseb-tiliseb (USA 1996)

Howard Langstonil (Arnold Schwarzenegger)on probleem: ta ei jõudnud poja karatevõistlusele. Et seda heastada,tahab ta pojale kinkida ihaldatud Turbo Man nuku. Kuid seda nukkusoovib nendel jõuludel endale iga laps ja ühe sellise saamine võib ollaraskem kui iial arvatud. Tema peamiseks vastaseks saab ülimotiveeritudpostiljon (Sinbad), kes samuti oma lapsele seda mänguasja saada tahab.

Näitamiste arv: 3x

9.-11. Jõulumees 2 (USA 2002)

Jõuluvana ametit on Scott Calvin (Tim Allen) juba pidanud tervelt kaheksa aastat.
Talle truud päkapikud peavad teda läbi aegade parimaks vanaks, kes Põhjapoolusel
valitsenud on. Jõuluvanal on ka muresid, nimelt tema poeg Charlie on sellel aastal
sattunud halbade laste nimekirja ning ta on kaotamas jõuluvana võimeid, sest tema
lepingus on lugemata jäänud üks punkt, mille kohaselt peab ta abielluma hiljemalt
jõuluööks või muidu kaotab ta töökoha jõuluvanana. Scott lahkub põhjapooluselt, et
leida endale naine ning aidata oma poega. Ta jätab Põhjapoolust juhtima
asendus-jõuluvana, kes võtab tööd liiga tõsiselt ning tema pärast võivad jõulusid
ähvardada katastroof, kui Scottil ei tule pähe just mõnda head ideed, kuidas jõulusid
päästa.

Näitamiste arv: 3x

9.-11. Tüütud pantvangid (USA 1994)

Vähemalt ühele selle komöödia peategelastest, Gusile (Denis Leary) näibjõuluaeg algavat üsna lootusrikkalt. Murdvaras ja juveelide“asjatundja” on endale planeerinud veel viimase kiire ning tulusatööotsa, mille järel loodab üldse ametit vahetada. Kahjuks näib, et seekena kavatsus kipub vägisi vastu taevast lendama – alarm hakkabkogemata tööle, videokaamerad filmima ning peagi on kohal ka politsei,kelle eest tuleb tulistjalu liduma pista. Põgenejale satub teele etteabielupaar Caroline ja Lloyd Chasseur (Judy Davis ja Kevin Spacey),kellest nüüd saavad Gusi pantvangid. Aga see jõuvõte viib juveelivargategelikult vihma käest räästa alla. Abielupaaril on nimelt käsil omaabielu- ja vastastikuste suhete kibe klaarimine ning nüüd peab ka Gussellest kahevõitlusest osa saama. Juba ainuüksi jõuluõhtusöök mõjub murdvarganärvisüsteemile laastavalt (Õhtuleht1999).

Näitamiste arv: 3x