Ekspressi juubelinumber jõuab lisaks tavatellijatele juhusliku valiku alusel postkastidesse üle Eesti, kuhu on kunagi tellitud eestikeelset ajakirjandust. Tasuta Ekspress on 32-leheküljeline ja pakub parimaid lugusid juubelinumbri põhilehest. Selle nädala Ekspress on eriline ka seetõttu, et leht valmib külalispeatoimetaja Hans H. Luige juhtimisel.

Eesti Ekspressi esimene peatoimetaja Hans H. Luik lisab, et juubelileht saab olema reibas. „Kõige optimistlikum lugu tuleb minu 87aastase isa sulest, kes kirjutab meie igavesest elust peale surma. Meelt lahutab lugu Anne Veskist ja tema "teisest elust" kasiinodes, nii Eestis kui Las Vegases," täpsustas Luik lehe sisu.

Ekspressi peatoimetaja Allar Tankleri sõnul saab juubelinumbriga otsa ka külalispeatoimetajate projekt, mis on andnud viimase viie nädala jooksul lehele juurde uusi vaatenurki, põnevaid teemapüstitusi ja toonud leheveergudele lugusid, mis tavapäraselt Ekspressis ei ilmu. „Inspiratsiooni saime külalispeatoimetajatelt palju ja usun, et suudame sellest kantuna ka järgmistel nädalatel oma lugejaid rohkelt üllatada," lisas Tankler.

Eesti Ekspress on ajaleht nõudlikule lugejale, kes hindab kvaliteetset ajakirjandust, teravmeelset esitlust ja avarat maailmapilti. Ta teab, et kui ta ei ole Ekspressi lugenud, siis on tal sõpradega vähem rääkida. Sama kehtib ka Ekspressi toimetavate ajakirjanike kohta, kes ei hoia tagasi kriitikat lehe sisu kohta ega tee oma töös allahindlusi

Ligi 243 000 eksemplari suurune kogutiraaž on teadaolevalt Eesti ajaloo suurim paberlehe tiraaž, varasem tiraažirekord 210 000 eksemplari pärineb 1989. aastast Rahva Häälelt.