Selle nimi on Suurliit ja ta ühendab 41 kandidaati.

Varem oli kandidaate veelgi rohkem, kuid valla valimiskomisjon viskas kümme inimest välja – üks ei toonud ankeedis ära oma täisnime, kaks ei avaldanud isikukoode, viis polnud Euroopa Liidu kodanikud, kaks polnud valla elanikud.

Seejärel avastas Päevaleht Suurliidust vanahärra – Eesti kõige vanema kandidaadi --, kes ei tahtnud kandideerimisjutust kuuldagi. Aga avalduste vaidlustamise võimalus oli selleks ajaks läbi saanud. See tähendas, et ta kandideerib nüüd igal juhul, sõltumata sellest, kas ta tahab või mitte.
Ja peagi ilmus lagedale naine, kes väitis samuti, et langes Suurliidu petuvõrku.

Kuid veelgi kummalisem on valimisliidu „juhtkond“. Kui pealinnas käib jutt peibutuspartidest, siis seda liitu juhivad kaks modellidest peibutusbeibe, kes olid selgelt häiritud, kui Eesti Ekspress neilt valimisteemalisi kommentaare soovis.

Liidu tegelik juht on nende kinnisvaraarendajast isa, kes kuulub Eesti paarisaja suurema maksuvõlglase sekka ning pole oma elurajoone arendades täitnud kohustusi Saue valla ees. Teed pole kõvakattega, tänavavalgustus puudub, häda on ka kanalisatsiooniga. Nüüd kütib mees kohta valla volikogus pääseda, et eurorahale ligi pääseda.