Bandidos MC ülemaailmne kodulehekülg teatab, et märtsis toimus Tallinnas klubis Panhead motojõukude suur kogunemine, kus Mercenaries MC sai Bandidose tugiklubiks. Mercenariese liikmetele anti üle ka staatust väljendavad Bandidose klubivärvidega märgid. Üritusel lõid kaasa näiteks Bandidose Soome, Taani ja Saksamaa harude liikmed, vennasklubid Diablos MC Soomest, Cobras MC Taanist ja ka Soomes loodud Klan MC, mille Eesti haru asutajaks aastate eest Kurkse surmaretke juhtinud Jaanus Karm.

Veebruaris teatas Mercenaries MC anonüümne esindaja Ekspressile, et klubi ei näe enda organisatsioonilisse korraldusse mingeid muutusi tulevat.

Bandidos ehk Bandidos nation on 1966. aastal Texases asutatud 2400 liikmega üleilmne motoklubi, mida eri allikad nimetavad sageli kuritegelikuks ühenduseks. Klubi tituleerib end nö "One-percenterite" hulka - see ajalooline väljend tähistab kujuteldavat ühte protsenti kõikidest USAs asutatud mootorrattajõukudest, kes ei järgi Ameerika Mootorratturite Assotsiatsiooni (AMA) reegleid, vaid kehtestavad enda omad. Ka Tapio Haapanen on olnud Soome politsei huviorbiidis.