Sari koosneb neljast tööst, mis kujutavad endast ajalehe Eesti Ekspress esikaasi. Kask ütleb ise, et teda huvitab seda sarja tehes, mida edukus Eesti Vabariigis tähendab ja kuidas see meediast ja ühiskonnast vastu peegeldub.

Miks just Eesti Ekspress? “Mul on Ekspressiga algusest peale nostalgiliselt kuumad suhted, sest alati on seal mingi perioodi jooksul mõni hea sõber töötanud. Eelöeldust sõltumatult olen aastaid olnud Ekspressi ostja ja pidev lugeja,” ütleb Kask.

Sarja mõte on graafikul vaikselt idanenud juba paar aastat. “Esimene mõte fake-kaantest realiseerus koos Jüri Kaarmaga tema personaalnäituseks 2010. aasta aprillis. Tahtsin sealt edasi minna ja ise midagi analoogset teha.”

 Juba septembris avab Kask Eesti-teemalise isikunäituse Vilniuses, kus ka hetkel Tallinnas väljasolevad tööd näitamisele tulevad. Sarjaga töötab aga Kask edasi: “Plaanin jätkata niikaua, kui torust tuleb; niipalju, kui koolist vaba semestriga jõuan, vaba aega on või inspiratsiooni jätkub. Mul on vähemalt seitse teemat korraga käsil – osalt on see juhus, et need neli kõige kiiremini tulid.”