UUED METSAVAHID USA kingib Eesti kaitseväele kaks transpordilennukit, mis vahetavad välja seni kasutuses olnud vene päritolu lennukid Antonov An-2. Esimene An-2 ehitati juba 1947. aastal. Kahepinnalist, presendiga kaetud kerega lennukit hüüti rahvasuus „moosiriiuliks“ või „metsavahiks“. Vabanenud lennukid võiks anda peaministri kasutusse, et ta ei kasutaks enam „kiirlendudel“ Päästeameti kopterit.

GALOJANIVABAD JÕULUD Kuna Anna-Maria Galojan kaebas edasi Ühendkuningriigi kõrgeima kohtu otsuse ta Eesti võimudele üle anda, siis jäävad olemata ka kõik jõulueelsed fotoreportaažid tema vastuvõtmisest lennuväljal, pisaraist nõretavad olukirjeldused ja intervjuud suurkannatajaga. Häid galojanivabasid jõule, kallis rahvas!

VÄÄRAMATU JÕUD TIRIB KINNO Kui teil verivorst juba kõrvadest välja turritama hakkab, minge vaadake rootslase Ruben Östlundi filmi „Vääramatu jõud“ – suusakuurort, perepuhkus ja… psühholoogiline pinge. Suurepärane!

VIIRPUUMARJATEE Aitab seedida, alandab kolesteroolitaset ja vererõhku, parandab südameveresoonkonna tööd. Hoidke jõuluajal ligi!