Meerits: Nautimiseks pead oma eelarvet vaatama. Iga meelelahutus on väärt teatud arv mõnuühikuid – tõmba maha need lõbuallikad, mis on kõige kulukamad. Sellega sa piirad naudinguid võibolla 10 protsenti, aga rahaliselt annab see ehk kokkuhoidu 50-70 protsenti. Selline veider teooria on mul.

Kraft: Mina vaatan õnnele ja rahale selliselt, et kui kogu aeg on palju raha, siis rikub see inimese ära. Kõik peaks üles-alla käima, peab olema üht kui teist: nii pankrotti kui ka head tulemust, siis tunned elust mõnu, õnne ja õnnetust.

Meerits: Mulle meenub dokfilm ühest profisportlasetest, kes laskis endale ehitada 40 toaga villa, igas toas hiiglaslik telekas, nii et pole raske aru saada, et ta on kuskilt getost pärit ja lapsepõlves oli vaja suuremat telekat kui naabril. Lõpuks on ikka tühi tunne.

Kraft: Mina juhtumisi elan juba 45 aastat ühes samas Mustamäe korteris. Inimese sisemus on selline, et ta küllastub. Sellepärast on vaja vaheldust: tõuse ja mõõnasid.

Meerits: Elu ise toob need kukkumise faasid ka, aga ma ei ütleks, et see hädavajalik oleks. Kui sa sead sihte, siis edasi liikudes saad jälle võidurõõmu tunda.