Moevoolud tulevad ja lähevad, kuid hästi istuv elegantne ja naiselik kostüüm lihtsalt peab iga naise riidekapis olema. Stiil ja mugavus käivad käsikäes.

Profline'i klassikaline kontorimood

Profline on pühendunud elegantse ja laitmatu maitsega tänapäeva naisele, kes eelistab rutiinile loomingulisust, oskab hoogsasse elurütmi põimida pühendumuse ning soovib end tunda kaunina iga päev. Lisaks Eesti moeloojate Tiina Talumehe ja Viivi Esklaga koostöös valmivatele hooajakollektsioonidele on alati valikus efektses musta-valge kombinatsioonis rõivad ning ajatud tumesinised ja stiilsed hallid kostüümid, millele on kerge lisada särtsu mõne värviküllase pluusi,
aksessuaari või põneva lõikega.

Pidude hooaja sukad ja sukkpüksid leiab Sokisahtlist 

Parim valik põnevaid, omapäraseid, aga ka klassikalisi sukki ja sukkpükse on saadaval Sokisahtli kauplustes. Algavaks pidude hooajaks soovitab Sokisahtel mustriga sukki - naiselik ja hõrk punane samet pitsil lisab pidulikkust, roosiline muster vaheldub täpikestega. Neile, kes sukkadest lugu ei pea ja külma kardavad, on hea valik sukkpüksid, millel kelmika vimkana peal sukaimitatsioon või julge lilleline print.

S'NOB soovitab: tunne ennast vabalt 

Põneva sooja kardigani, mantli, põhjamaise disainkleidi või hoopis šikid püksid ja pluusi leiab Taani disainerite loomingut esindavast moekauplusest S'NOB. Kleidikandjaid rõõmustavad värvilised kontori- ja põnevate detailidega pidulikud
kleidid. Talvehooajal kohustuslikud sooja andvad kudumid hellitavad nahka ja sobivad imehästi ka pidulikuma komplekti juurde.

Suur valik siidpesu ja salle harmoneeruvad S'NOBi riietega ning pakuvad palju toredaid kingiideid. Detsembris lai valik sügistalvise kollektsiooni tooteid kuni 30% soodsamalt.