Avasin hiljuti infoliini, kuhu eesti naised said kaevata meeste peale. Esialgsed tulemused olid masendavad. Pärnus pidi 25aastane Airi tõdema, et tema elukaaslane, 26aastane Janar ei ole tema uuele soengule endiselt komplimenti teinud, kuigi juuksuri juures käigust on möödas juba kolm päeva. Airit närib hirm, et komplimenti ei tehtagi.

Kanepis möödus 55aastase Jane sünnipäev õnnetult, sest tema elukaaslane, samuti 55aastane Aare jäi bussipeatusse meestega Euroopa Parlamendi valimistulemusi arutama ega toonud Janele sünnipäevaks lilli.

Tallinnas elavat 39aastast Urvet šokeeris aga tema elukaaslase, 44aastase Aivari käitumine, kellele Urve rääkis raskest päevast tööl. Kaastundliku mõmina ja seljamassaaži asemel hakkas Aivar hoopis arutama võimalusi, kuidas Urve ülemust rahustada, ja pakkus plaanina B välja mitu uut töökohta, kuhu Urve võiks kandideerida, jättes sellega Urve ilma ausalt väljateenitud kaastundelaksust.

Mehed, miks te ei suuda olla normaalsed nagu mina?

Muidugi, teiselt poolt vaadates on mõnikord naised ise ka süüdi, sest kes see käskis näägutada. Üks blondiin, kelle nime ja eriti vanust ma praegu diskreetselt ei nimeta, virises hiljuti, et ma õhtul säutsudes väikest viskit libistan. Einoh, mis see tema asi on, kas tal mingeid sokke ei ole või, mida kududa?

Anu Saagim, kuulsus

Naisteajakirjad on pühendanud sellele küsimusele tuhandeid lehekülgi, aga vastust pole sellele leitud. Mind vaevab aga hoopis teine küsimus.

Nägin täna öösel unes, et istun soojal õhtul õues ja grillin ja järsku lendab kusagilt kohale suur parv sääski. Sääsed võtavad ritta, peavad mu ees piduliku paraadi ja seejärel tormavad minu poole ja täpselt sel hetkel ärkasin ma üles. Kas teie oskate öelda, mida see unenägu tähendada võiks?

Dr Noormann, seksuoloog

Kogemus näitab, et noored naised meestepuuduse üle ei kurda, vanuse kasvades kasvab aga kaeblemine taevani. Et leida normaalseid mehi, soovitan naistel seega mitte vananeda.

Riho Terras, kaitseväe juhataja

Huvitav, ka minu naine küsib seda kogu aeg. Kaitsevägi saatis hiljuti laia maailma 3000 noort meest, kes oskavad kasutada relvasid, kõvasti karjuda, kaevata kaevikuid ja mäkerdada oma nägu pruuniks, mis kõik peaksid olema naiste seas hinnatud oskused.

Oleks naised nende lahkumise ajal väeosa värava taga oodanud, oleks võib-olla mõne endale saanud. Nüüd tuleb oodata järgmist kevadet.

Vladimir Putin, Venemaa president

Normaalsed mehed kadusid koos Nõukogude Liiduga, see oli üks osa 20. sajandi suurimast geopoliitilisest katastroofist.

Venemaal oleme mõistnud naiste vajadust normaalsete meeste järele, mistõttu riik saadab maksumaksja kulul igale üksikule naisele minu täissuuruses kummist kuju, mille saab täis puhuda ja öösel kaissu võtta.

Natuke erilisema maitsega naistele saame pakkuda ka Dmitri Medvedevi kuju, aga tema kuju tellijad peavad kuju täispuhumiseks pumba ise soetama. Soovi korral võime laiendada programmi ka Eestisse.

Edgar Savisaar, Keskerakonna esimees

Normaalsed mehed on kõik Keskerakonda astunud. Eriti julgen soovitada Priit Toobalit ja Priit Kutserit, mõlemad on minu isikliku kvaliteedigarantiiga puhtatõulised isased.