Paris Hiltoniga ühel jahil 

Kriste Ruuber (21) käis möödunud suvel Ibizal tantsijaks, praegu õpib ta Kreeta ülikoolis keeli ja on muide ka Miss TTÜ 2006. 

“Mina käisin möödunud suvel Amnesia klubis. Eestis klubis Prive toimus enne samuti casting, siis valiti kaks tüdrukut välja. Ibizale läksin juuni lõpus ja tulin augusti lõpus tagasi.
Tantsisin seal praktiliselt igal õhtul go-go-tantsu – kuus ööd nädalas. See oli huvitav kogemus, aga töö oli päris raske. Igal õhtul pidi meie klubis tantsima neli korda viisteist minutit. Tantsu vahepeal olid tunniajased pausid, mis mulle väga ei meeldinud. Sel ajal pidime olema klubis, võisime võtta dringi. Klubi omanikud ei tahtnud väga, et me pausi ajal tagaruumis oleme. Mõnikord olid päris väsinud, aga ka siis pidi olema vaatamisväärsuseks väljas. Siis rääkisimegi teiste tüdrukutega juttu ja vaatasime, kuidas teised tantsivad.
Tööpäev algas kell üksteist õhtul. Enne seda osalesime paraadil, kus jagasime inimestele tasuta pileteid.
Seejärel mindi klubisse, kus tantsimine hakkas kella poole kolmest või kahest ning kestis tavaliselt kuueni hommikul.
Hiljem mina ei pidanud tantsima igal ööl, sest ma hakkasin ühe restorani kabarees tantsimas käima.
Kohapeal olid alguses paljud haiged, sest öö ja päev olid ju täiesti sassis ja organism muutus nõrgaks. Tüdrukud hakkasid juurde ka võtma – alkoholis on ju palju kaloreid.
Nii palju kui ma teiste tüdrukutega rääkisin, arvasid kõik alguses, et seal on lihtsam. Ma arvasin ka, et tantsin rohkem nagu enda rõõmuks, aga see on ikkagi kuus korda nädalas töö. Alguses ma elasin ka korteris, kus ei olnud konditsioneeri, päeval magad, ja kui nii palav on, siis on see väga raske.
Muidugi lõbutsesime seal ka. Käisime jahtidega sõitmas, see oli väga tore. Käisime suurtel basseinipidudel villades. Seal kohtusin ka paljude kuulsustega, nagu näiteks Puff Daddy, ­Penelope Cruz. Paris Hiltoniga käisime ühe jahi peal. Ka prints William oli meie klubis käinud, aga hiljem, siis kui ma olin juba ära läinud.
Ibizal sõltub kõik klubidest, ega seal muud elu põhimõtteliselt ei olegi. On ainult rannad ja klubid, kõik on nende peale üles ehitatud. Seal on 24 tundi järjest pidu. Isegi päeval, hommikuti on kella seitsmest afterparty’d. Laupäeva hommikul seitsmest on näiteks üks kuulus pidu klubis Space, mis kestab kella viieni päeval. Käisin ka seal ära, oli puupüsti rahvast täis.
Ibizale läksin tantsima sellepärast, et tahtsin raha teenida. Klubitantsija tasu on 60 eurot ühe öö eest. Tüdrukud, kes lähevad sinna tagasi, saavad rohkem raha. Rannas promo tegevad tüdrukud saavad umbes 30 eurot.
Ma ei kahetse absoluutselt, et ma läksin. Ma lähen tänavu uuesti, aga siis tantsin rohkem seal restoranis, seal saab rohkem koreograafiat teha.
Mis puutub turvalisusse, siis kuna mina läksin Prive kaudu, siis ma usaldasin. Aga kuna me oleme Euroopa Liidus ja kui sa oma passi ära ei anna... Alati on võimalus muidugi, et midagi võib juhtuda. Aga tuleb ka oma sisetunnet usaldada.