Selgus, et naise haiglas viibimise ajal tellis Nõmme linnaosavalitsuse sotsiaalhoolekande osakond tema korterisse koristusteenuse (65 eurot) ja prügi äraviimise (135 eurot).

Sotsiaalteenuste peaspetsialist Kristel Vallsalu, kes tegeleb linnaosas täiskasvanud isikute eestkostega ja psüühiliste erivajadustega täiskasvanute hoolekandega, selgitas Ekspressile, et proua Raissa korter oli ebasanitaarses seisus ja see oli tarvis puhastada. Selleks tellis Vallsalu internetist koristusteenuse ettevõttelt Wonder Companylt, kellele kuulub koristusfirma „Best puhastus“. Paraku ei viinud selle firma autojuht vanaproua kraami prügilasse, vaid sokutas Pääsküla rabasse ja Männiku polügoonile metsa alla.

Nõmme linnaosavanem Tiit Terik selgitab, et mupo menetleb juhtunut ja trahv jääb vahemikku 32– 20 000 eurot. Huvitav on see, et kui Terik sellest kaks nädalat tagasi teada sai ja koristusfirmast uuris, miks nad prügi metsa viisid, siis vastati Wonder Companylt, et „võtsime meetmeid selleks, et likvideerida antud prügi.“ Prügi viimise kohta prügilasse saadeti ka kviitung.

Kuna laupäeval avastati uus prügihunnik, on alust arvata, et autojuht viis prügi lihtsalt teise kohta, nüüd juba Saku valla territooriumile metsa alla. Sinna aga mupo võim ei ulatu.

Firmast Best puhastuse numbril vastav meesterahvas räägib ainult vene keelt. Kuuldes, et autojuht on prügi jälle metsa alla vedanud, lubab ta mehe koheselt vallandada. That´s business!