Läinud nädalavahetusel kogus
üle Eesti toiduannetusi.


Jõulukingijahil inimesed pistsid panga kogumiskärudesse makarone, kaerahelbeid, komme, küpsiseid, riisi ja muud. Pensionärid veeretasid peos sente, kuid ühe paki makarone jaksasid paljud neistki annetada.
Loe edasi...

Siim ja Sulev Seppik
Buumi ajal võtsid vennad Siim ja
suure ärilaenu, kuid jäid selle tasumisega hätta. Nüüd püüavad nad hiigelvõlast vabaneda sentigi tasumata.

Aasta ettevõtja 2013
2012. aastal sõlmisid kaks ärinaist, kasahh Bibigul Balpyk ja eestlanna
lepingu, et ehitada
hiiglaslik hoone. Selle aasta aprillis pöörasid naised tülli, mis halvimal juhul võib Eesti riigile maksta 14 miljonit eurot.

EESTI SUURIM KODUSÕDA Riik peab maksma 7500 eurot kahjutasu isale, sest ei suutnud korraldada tema kohtumist pojaga. Mis viis sellise haruldase kohtuotsuseni?

TARKPEADE KLASS: Tartu 5. keskkooli 21.lennu keemiaklass lõpetas kooli 1967. aastal. Pildil väljatoodud vasakult paremale: Mati Karelson, Kristjan Haller, Mart Saarma, Raivo Uibo, Mart Ustav, Jaak Järv
Tartu Tamme gümnaasiumi 1967. aasta lennu keemiaklassist kasvas välja kuus akadeemikut.

Värske linnaleht Pealinn, mis alati leiab aega Eesti valitsusele nätaka andmiseks, teatas esilehel, et EV valitsus "maksis Vene teatri hoovimaja eest kergel käel 450 miljonit eurot rahva raha". Tegelikkuses eraldas valitsus vara tagastamata jätmisest tekkinud kahju hüvitamiseks 450 000 eurot ehk tuhat korda vähem kui kirjutab ajaleht.
Loe edasi ...
Vene sõjalennuk
Kopenhaagenist õhku tõusnud SASi reisilennuk pääses möödunud nädalal napilt kokkupõrkest Vene sõjalennukiga ainult tänu sõjalise lennujuhtimiskeskuse kiirele reageerimisele.

Ado Vabbe
Ando Keskküla skandaal pani rahva kõnelema, kuidas on seotud kunst ja lõbumajad.

Boriss Berezovski
Inglise kahtlane ärimees Scott Young, kes müüs Berezovskile maja, kus see end kummaliselt salliga üles poos, kukkus detsembris ise neljandalt korruselt surnuks,
.

Marina Kaljurand
Marina Kaljurand on välisministeeriumi asekantsler. Diplomaat. Endine Eesti suursaadik Venemaal ja Ameerika Ühendriikides. Ema. Abikaasa. Venelane ja Eesti patrioot. Fašistliku valitsuse esindaja, nagu teda Moskvas omal ajal kutsuti.
Loe edasi ...
Ajakirjanduse kuus mõjutajat
Kilekotikeeld
On hellitusnimi noroviiruse kohta, mis levib sügis-talvisel hooajal, kui müügile ilmuvad mandariinid. Norokas on ülinakkav ja levib ägedalt oksendamise ja kõhulahtisuse episoodide ajal. Organismi satub norokas kas määrdunud käte või saastunud söögi ja joogi kaudu. Olemine on sant, kõht lahti, iiveldus, oksendamine, valitseb käegalöömismeeleolu ja
Untergang
. Noroka vältimiseks pesta mandariine ja käsi kuuma vee ja seebiga, eriti pärast mugavusruumide kasutamist.

Pildil teevad pingelisele tööle vahelduseks sörki peamnistrid Rõivas ja Stubb. Taavi Rõivas on aktiivne Instagrami kasutaja, Alexander Stubb omab kontot.
Eesti Ekspressi ajakirjanikud võtavad nädala kokku.

Loe 7-14.detsembri tähtsamaid sise- ja välisuudiseid.