Ekspress korraldas välismaalaste seas anekdoodi- ja karikatuurikonkursi eestlaste kohta, kus võitjale on auhinnaks reis Eestisse. Anna teada, milline nali suudab meid endast välja viia! Kui tead veel lahedaid eestlaste kohta käivaid nalju, saada need aadressile rahvahaal@delfi.ee!
Loe edasi...
USAs elav isa nõuab, et Eesti annaks talle üle poja, kelle ema siia varjule tõi. Eesti prokuratuur aga kahtlustab, et isa on poissi kuritarvitanud.


Proteesimeister Madis Põri
“Vahel öösel lööb mulle varbasse või jalalabasse tugev valu. Kuid seda ei saa olla.”
Loe edasi ...
Kohtla-Järve kortermajad

Siim Kallas on osutanud, et Eesti vajab põgenike küsimuses poliitilist kokkulepet.
Mittekonstruktiivne hoiak sõjapagulaste aitamises, veelgi enam – saamatus lahendusi leida – löövad valusasti tagasi.
Loe edasi ...
Taavi Rõivas

Priit Hõbemägi

Päev pärast IT-ärimehe ja Res Publica liikme Tüüve Jugandi käimist kaitsepolitseis ülekuulamisel leidsid kolleegid ta surnuks pussitatult. Kas tegemist on enesetapu või mõrvaga?

Telefonimüüja istub küll soojas toas ja töö konti ei murra, aga kokkuvõttes meenutab see amet pigem poolvabatahtlikku orjust.

HARULDANE KAADER:  Laulja Ivo Linna elas 22. septembril 1980 Eesti Televisiooni ja Eesti Raadio vahelisele jalgpallivõistlusele Kadrioru staadioni tribüünilt kaasa pasunat puhudes. Pärast matši puhkesid Tallinnas kooliõpilaste rahutused.

“Tahame tuntud ajakirjanikke, mitte kibestunud luusereid, ja raha pole probleem.” selline sõnum kõlas paar nädalat tagasi Tallinnas, kui Kremli rahastatava uudisteportaali Sputnik esindajad Marina Perekrestova (55)

ja Dmitri Lanin (25) siin Eesti ajakirjanikke värbamas käisid.

Gamid Gamidov
Aserbaidžaani vabameelne blogija Gamid Gamidov käis Eestis e-riigiga tutvumas ja kirjutas aruande, nagu käinuks imedemaal. Ta tõstab esile vooruseid, mida eestlane ise enam ei märka.
Loe edasi ...
Ekspress korraldas välismaalaste seas anekdoodi- ja karikatuurikonkursi eestlaste kohta, kus võitjale on auhinnaks reis Eestisse. Anna teada, milline karikatuur suudab meid endast välja viia! Kui tead veel lahedaid eestlaste kohta käivaid nalju, saada need aadressile rahvahaal@delfi.ee!
Loe edasi ...
Dave Benton Delfi LIVE

Madis Jürgen koos Tatjana ja Nataljaga Paldiskist
Paldiski Lõuna­sadamasse saabuvatelt kaubalaevadelt laadivad tuhandeid autosid maha ja valmistavad neid müügiks ette endine juuksur Tanja ning endine huvijuht Nastja.
Loe edasi ...