Loo autor Rene Leiner supermodell Carmen Kassiga, kes Res Publica ridades europarlamenti kandideeris.
ülestunnistus Kuidas asjad Eesti poliitikas päriselt käivad, kirjutab Res Publica esimene töötaja Rene Leiner (IRL). Viga pole mitte inimestes, vaid süsteemis.

RUUMI JÄTKUB KÕIGILE! Kiievi bussilt Tallinnas maha astunud ukrainlased laovad oma kotid neile vastu tulnud oranži furgooni. Töö Eestis võib peagi alata!Veebruar 2015.
Ukrainas valitsev ebakindel olukord on järsult suurendanud sealt Eestisse saabuvate tööliste hulka. Paraku pole sugugi kindel, et kõik tulijad Eestis seaduslikult töötavad.

Mahakriipsutatud numbriga valimissedel tunnistati valimiskomisjoni poolt kehtetuks ja maksis endisele Ekspressi ajakirjanikule koha värskelt valitud riigikogus.

Pärast hääletussedelite teistkordset ülelugemist kujunes
valimissaagiks 1393 häält. Kaks valimissedelit loeti kehtetuks. Samas valimisringkonnas (Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosa) kandideerinud
kogus 1394 häält.

Allikas: ERR


Südamekirurg Toomas-Andres Sulling opereeris viimati südant poolteist aastat tagasi. Möödunud nädalal läks ta pensionile.

kiusamine
Kristiina Treial (35) räägib, et Eesti koolides lokkab kiusamine. Laste õelatel fantaasial pole piire. Mida teha?

liikmeks saamiseks on kolm võimalust. Koht nimekirja eesotsas ei pruugi aidata.

Vladas Radvilavičius
No tõesti on aeg valimiste eel olnud raske.
Delfi hõõrus mulle oma 8 korda nina alla, et

Ja õige on, just nii ma teen: kandideerin. Mu vana vimmamees
ostis pangast üles mu hapuksläinud laenu ja surub mind nüüd pankrotti ning tema advokaat levitab jutte, et minuga on justkui nüüd lõpp.

Peipsi
Meeldib see teile või ei, kuid hea tervise säilitamiseks peate eelseisval suvel üle kavaldama Päikese enda. Kiirguse eest kaitsvale osoonikihile enam loota ei tasu.

Eerik-Niiles Kross ja Kaur Kender kirjutavad autogrammi

Jutt oli
, kellele
Sirbi peatoimetaja koha sokutas. (Sirp oleks vist tänaseks küll suguelundimetsaks muudetud!). Äripäev järeldas, et peelakkumine pole meelakkumine.

Riigiprokurör Kati Reitsak
Claustrophobia
Eksperiment. Tallinna meelelahutusmaastikul on sel talvel moodi läinud närvikõdi ja kerget paanikat pakkuvad põgenemistoad.
Loe edasi ...
Peeter Helme