a) Elu esimene kalapüük on Piirojal meeles, esimene pallimäng mitte.

b) Piiroja elas TSIKI ajal Andrus Värnikuga ühes toas.

c) Pärast seda, kui Andrus Värnik 2003. aastal esimesel katsel üle 80 meetri heitis, tegi Piiroja oma tüdruksõbrale korvi virsikuid välja.

Kellele kuulub järgmine hinnang? 2. Aivar Pohlak; 3. Mart Poom, 4. Marje Piiroja.

a) Reio on näide sellest, et ei pea alati olema mitte kõige andekam jalgpallur, aga tahe mitte alla anda võib kaugele viia. Raio oli võitleja musternäidis.

b) Hollandlastest treenerite testid näitasid, et Raio tõusis tasemele, milleni tulpidemaal polnud keegi jõudnud. Meeletu tahte najal oleks Raio veelgi edasigi pressinud.

c) Raiol on hea mootor. Jõuga teeb ühe poole, tahtejõuga teeb teise poole.

5. Kumb väide vastab tõele?

a) Kord torgati Raiole vastase trahvikastis näpud silma ja peale mängu tuli Raiole kiirabi kutsuda, sest ta ei näinud mitte midagi. Aga ta oli suutnud kohtumise lõpuni mängida.

b) Wembley staadionil inglastega peetava mängu eelsel päeval põrkas kaasmängijaga kokku ja rebestas säärelihast. Mängupäeval oli ta nii auklikuks torgitud, et nagu ta ise ütles – kui nüüd vett jooks, voolaks pool vett süstlaaukude kaudu välja. Mängu peaaegu ei mäletanudki, kuigi oli platsil 90 minutit.

6. Keda iseloomustab Piiroja allpool? a) Värnikut; b) Veerpalu; c) Kanterit?

„Ma olin tema kõrval ikka täielik nohik. Ta jutustas kogu aeg, pakatas elurõõmust. Ja mis seal salata, kui pidu pani, siis ikka täie raha eest!“