Rosina saaga ulatub 2005. aastasse, mil muusikaõpetaja ja pulmavanana tuntuks saanud Elva mees võeti kinni süüdistatuna vägistamises. 2007. aastal mõisteti ta kuueks aastaks vangi. 

Riigikohus oli selleks ajaks korra juba asja maakohtusse tagasi saatnud, kuna kaitsja ega kohtualune ei saanud istungil kannatanule küsimusi esitada. See oli prokurörina tegutsenud Raul Heido nõudmine, et kaitsta alaealist kannatanut uutest läbielamistest.

Rosin kaebas edasi ning 2013. aasta lõpul tunnistaski Euroopa Inimõiguste kohus, et menetlus polnud õiglane. Nüüd peab riik maksma Rosinale hüvitist 5200 eurot.

Veel enne, kui Rosin eurokohtust õiguse sai, alustas ta prokurör Heido ja teiste tema vangistamises "süüdi olevate" ametnike vastu raevukat rünnakut. Ta saatis aastate jooksul prokurörile kümneid lihtsalt solvavaid kirju. Kuid 2012. aasta suvel läkitas prokurörile rohkem kui viiekümneleheküljelise pöördumise, mis algas sõnadega „Tõbras Raul Heido“ ning sisaldas fraase: „kuseks pähe“, „kisuks tükkideks“ ja „annaks näljasele lõvikarjale söödaks“.