Vähk peaministriks Igor Mang prognoosis, et vähk saab ajutiselt peaministri koha juulis. “Juulis usub ta ainult iseendasse ja oma intuitsioonisse ega eksi selles. Ta näeb, et on asju, milles teised hakkama ei saa. Vähk näitab nüüd üles organisaatorivõimeid ja saavutab nii mõndagi. Mõni Vähk võib saada ajutiselt isegi peaministri koha. Kuu teisel poolel suureneb tema sissetulek.” Mõned vähid: Urmas Reinsalu, Erki Nool, Igor Gräzin, Jüri Ratas, Valeri Korb, Rein Lang, Evelyn Sepp, Viktor Janukovõts, Andrei Hvostov.

Advokaadi südametunnistus Eesti üks tippadvokaat käis äsja kodulähedases Comarketis ja palus kassapidajalt vabandust paari aasta taguse intsidendi pärast. Tookord ootas advokaat, nagu tola, poe kassasabas, samal ajal kui sama müüjanna sõbrannaga klientide teenindamise kõrval juttu vadistas. Advokaat tegi naisele iroonilisi märkusi stiilis “vabandust, ega ma teid ei seganud?” ja “ei tea, kas peaks sellest ka poe juhatajale rääkima?”. Märkuste toon kriipis advokaadi südametunnistust mõõdukate vaheaegadega paar aastat, kuni ta asja ära klaaris. Võtke õppust!

Gaasitrikid Gazprom, kes peab riigikogus vastu võetud seaduse järgi uueks aastaks lahutama Eesti Gaasist oma gaasivõrgu, püüab kuuldavasti kokku leppida selle sokutamises hollandlaste Gasunie’le, kellega nad on alla kirjutanud strateegilise koostöö alase “üksteisemõistmise memorandumi”. Gasunie ja Gazpromi on koos aktsionärid Nord Streami gaasijuhtmes.