Mõista-mõista, kes see on? a) Eesti näitleja b) Põhjamaade Investeerimispanga tulevane president. Õige vastus: Henrik Normann. Pangajuhiks saab küll meile tuntud Normanni nimekaim Taanist.

Sven Mikser ja tema mõttekaaslased valmistuvad avaldama sotsiaaldemokraatlikku manifesti 2012. Esialgses mustandis seisis, et “ainult sotsiaaldemokraatia pakub ühiskonna arengu pikaajalist visiooni” ja et “ainult sotsiaaldemokraatia saab tuua Eesti välja parempoolsuse tupikteelt”. Pärast järelemõtlemist otsustasid sotsid sõna “ainult” manifesti tekstist maha tõmmata.

Külma ilmaga olid paljud autoomanikud hädas auto käivitamisega. Kel oli kaskokindlustus, need tellisid selleks kohale autoabi. See oli mugav, sest arve läks kindlustusele. Suur oli aga üllatus, kui teistkordsel tellimisel autoabi keeldus kohale tulemast. Nimelt olnud kindlustusfirma hädas korduvate väljakutsetega ja nii lepiti kokku: vaid üks tasuta (kindlustusfirma kulul) käivitus auto kohta. Muidu hakkavadki igal hommikul käivitust tellima.

Eesti spaad olla hädas teismelistega, kes armastavad basseinides ja hämarates saunades avalikult ameleda ning suudelda. Iseäranis on seda vaatepilti raske selgitada lastele ning keeruline taluda lapsevanematel.