Ühtlasi korjatakse pärast varanduse arestimist raskesse majanduslikku seisu sattunud perekondade ülalpidamiseks raha. Meeleavaldust korraldab peaosalise ema Valentina Tšaštšina.

Pisike error McDonald’s valib taas Eestist välja õnneliku lapse, kes saab suvisel jalgpalli MMil väljakule marssida ühe kuulsa jalgpalluri kõrval. Kui esialgu oli korraldajatel plaanis valik teha ainult 200 kiireima lapse hulgast, siis süsteemiviga keeras kõik pea peale. Konkursinimekiri ei läinud õigel ajal lukku ja nii peavad korraldajad sel laupäeval Lilleküla jalgpallistaadioni sisehallis võõrustama tuhandet last (lisaks vanemad). Paraku mahub halli ainult 600 inimest. Ilmselt peab osa rahvast väljas olema. Päikest!

Ekspressi error Seoses 3. aprillil avaldatud uue koalitsioonileppe analüüsiga peame täpsustama, et Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart ei ole kunagi avaldanud soovi luua Eesti haridussüsteemist sõltumatult tegutsevat Vene Lütseumi.

Kingitud elu Vähiravifond Kingitud Elu avanes sel nädalal abivajajatele. Kõigil Haigekassa poolt “mittekulutõhusateks” tunnistatud vähihaigetel on võimalik toetust taotleda hädavajaliku ravi(mi) soetamiseks.

Vene politseinikele, sõjaväelastele ja teistele jõuametnikele on antud tungiv soovitus mitte sõita 150 maailma riiki, sealhulgas Eestisse. Vene meedia teatel loodetakse nii kaitsta ametnikke Ameerika luure provokatsioonide ja värbamise eest. Politseinike ametiühing nimetab keeldu ebaseaduslikuks.