Ja vingeim auto on... Tallinnas resideeruva diplomaatilise korpuse võistluse vägevaima auto aunimetusele võitis Aserbaidžaani suursaadik. Suursaadik Tofig N. Zulfugarovi Mercedes 600 SEL, must, poleeritud väljalasketorude ning pikendatud salongiga, on kahtlemata suursaadikute limusiinidest uhkeim.

Isa otsustav võit Märtsi keskel kirjutas Ekspress kolme lapse isast Olavi-Jüri Luigest, kes käib kohut ebaõiglase vanemahüvitise seaduse pärast. Lapsepuhkuse ajal tööd teinud Luik ületas lisatasu piiri umbes 30 euro võrra, kuid pidi riigile “karistuseks” tagasi maksma 600 eurot. Tallinna halduskohus tunnistas vanemahüvitise seaduse osaliselt põhiseadusevastaseks. Nüüd saabus lõplik võit, kui Riigikohus otsustas, et vanemahüvitise kärpimine oli põhiseadusevastane.

Taksojuhid, Tallinna au ja südametunnistus! Taksojuhid räägivad, et varem kehtis Tulikas süsteem, et tood sõbra Tulikasse tööle – saad tasuta reisi Türki. Uuel ajal aga, jääd Tulikale litsentsitasu võlgu rohkem kui kuu – ongi kellad.

“Berlusconi eelnõule” tõmmati pidurit Kriminaalmenetluse seadustiku muutmise seaduse eelnõu, mis sai märtsis üllatuslikult valitsuserakondade abiga hoo sisse ja läbis riigikogus esimese lugemise, jääb õiguskomisjoni esimehe Marko Pomerantsi (IRL) sõnul siiski toppama. “Ei plaani edasi menetleda,” ütles Pomerants. Keskerakondlase Mailis Repsi esitatud eelnõu raskendaks oluliselt näiteks korruptsiooni-, inimkaubanduse ja lapspornoalaste kuritegude uurimist, sest ei lubaks kasutada jälitustegevust.

Leia kolm erinevust! Ajaleht Post. Soliidne. Täpne. Aus. Ajaleht Postimees – Tark. Aus. Inimlähedane.