Elisabet Tamm, näitleja
"Minu vanaisa, isa isa Rudolf Tamm on pärit Võrtsjärve äärest. Tema abiellus mu vanaema Maimu-Helenega, kes oli ka Tamme-nimeline, aga polnud Rudolfi sugulane. Vanaema on pärit Võrtsjärvest Tartu poolt, Rannust, vanaisa aga Tarvastust, see on Viljandi pool Võrtsjärve.
Kui ma olin 13aastane, siis ükskord Raadi kalmistul käies nägin samal, 1989. aastal surnud ­Elisabeth Tamme hauda. Tema oli küll h-ga kirjutatud, aga ikka oli natuke kõhedavõitu.
Ja siis, kui Katariina Lauk-Tamm oli veel Tamme-nimeline, siis olen saanud tema haltuuraraha oma arvele. Ja mulle on helistatud ka kui Katariinale ja hakatud kohe asju ajama, et "vaata, see üritus, milles me kokku leppisime...".
Tammepuuga on nii, et alati, kui kuskil seda puud näen, siis on vaja seda paitada. Sitkus on ka ikka Tammedele omane!
Vanaisa perekonna poolt on pärit Eesti esimene ooperi­laulja Aino Tamm.
Kirjanik Jakob Tamm on vanaemapoolsest Tammede perekonnast, aga Raivo E. Tamm pole kindlasti meie sugulane."

Teisi Tammesid: Jüri Tamm (poliitik, sportlane), Raivo E. Tamm, Jaan Tamm, Boris Tamm (küberneetik, akadeemik, TPI kunagine rektor), Aksel Tamm (kirjandusteadlane), Tõnu Tamm (näitleja, Elisabeti isa), Marek Tamm.

Mikk Saar, laulja
"Kui ma väiksem olin ja rohkem maal, siis pidasin saart puuks. Seal oli palju saarepuid. Nüüd pean nime maastikunähtuseks. Mulle eeldivad väikesed saared ja üksikud saared, meeldib mere ääres elada.
Kustkandist nimi tulnud on, ma ei tea. Ma tean, et vanaema on Veneverest pärit, isa on eluaeg Rakveres elanud...
Mikk Saaresid on veel Eestis. Minuvanuseid või natuke nooremaid on veel kaks-kolm. Ma pole ühtki näinud, kuigi nad peaksid Tallinnas elama.
Minult on küsitud, et kas mul on helilooja Mart Saarega sugulussidemeid, aga ei ole. Meil on ka üks Indrek Saar suguvõsas, aga ta pole see näitleja, vaid majandustegelane."

Teisi Saari: Andrus Saar, Margus Saar, Indrek Saar, Johannes Saar, Martin Saar, Juhan Saar (kirjanik), Mart Saar (helilooja), Olivia Saar (lastekirjanik), Veera Saar (kirjanik).

Evelyn Sepp, poliitik
Poliitik Evelyn Sepa nimi on ilmselt pärit Läänemaalt Kullamaa kandist. Kuidas see aga tema esivanematele anti, see lugu pole Evelynini jõudnud.
"Hiljuti oli üks tore taksojuht, kes Eesti poliitikat ilmselt siiski jälgib, kuid ehk mitte nüansse. Tema nimelt arvas, et kolleeg Ain Seppik võiks mu isa olla. No ju tundus, et nimed on sarnased.
Üldiselt ei ole nimi mulle kunagi probleemi valmistanud, välja arvatud ehk aastaid tagasi, kui minuga sama nime kandev poliitik pidevalt skandaalidesse sattus. Siis oli kombeks sageli arvata, et Elmar Sepp on minu sugulane. Muide, ka Ott Sepp pole minu teada mu sugulane."

Teisi Seppi: Ott Sepp (näitleja), Elmar Sepp (poliitik).

Dmitri Smirnov, ettevõtja
"Mulle meenub, et on olemas isegi ülemaailmne Smirnovide partei," ütleb Jõhvis paikneva ja peamiselt venekeelseid ajakirju välja andva kirjastuse Inforing omanik. "Ja siis on veel selline viin - Smirnoff. Tänu viina nimetusele mind tihti meelde jäetaksegi: et näe, see viinanimeline tuleb."
Dmitri vanaemal ja vanaisal olid ühesugused nimed - nad mõlemad olid sünnipäraselt Smirnovid. Ja sellepärast ei tahetud neil lasta isegi abielluda, sest mine tea, äkki osutuvad sugulasteks. Aga ei osutunud. "Mingit erilist uhkust ma oma perekonnanime kui sellise üle ei tunne," ütleb Smirnov. "Tavaline, levinud nimi. Aga ma ei näe põhjust seda ka häbeneda."

Marko Mägi, ajakirjanik
"Minu isapoolne, siis Mägide suguvõsa on pärit Peipsi äärest Lohusuu vallast, 14 kilomeetrit Mustveest põhja suunas. Teadaolevalt on Mägid elanud seal praegusest juba viis inimpõlve tagasi, kinnitamata andmetel aga veelgi varasemast ajast.
Isa õe, tädi Nora (81) mäletamist mööda olid neil klassis umbes pooled lapsed Mägide sugupuuga seotud - kõigil polnud küll seesama perekonnanimi, kuna osa Mägi-nimelisi naisi oli muunimelistele meestele läinud ja siis emaks saanud. Klassis, kus tädi Nora õppis, oli üheksa õpilast. Nii et seal Lohusuus on olnud päris võimas Mägide suguvõsa.
Aga kuidas ja mille pärast see nimi on saadud, seda praegu vist keegi ei mäleta.
Juba mõne aasta eest ilmus areenile professionaalne jazz-muusik, saksofonist Marko Mägi. Siis mu sõbrad lõõpimisi imestasid, et kunas ma ühtäkki saksofonimängu olen jõudnud selgeks õppida. Eks siis lõõpimisi kannatlikult seletasin, et tegu on ikkagi mu nimekaimuga.
Nooremast peast ajas see mõnevõrra närvi küll, et mul nii levinud nimed on - noorusuljuses tahab ju inimene iga hinna eest, kas või vägisi superoriginaalne olla. Nüüd on sellest üsna suva - nimest tähtsam on ju inimene ise. Ja inimesed on ikkagi erinevad.
Sama perekonnanimega tuntud sugulasi mul pole, aga üks mu emapoolne vanatädi laulis 1960ndatel koos Tõnis Mägi emaga Eesti Raadio segakooris."

Teisi Mägisid: Tõnis Mägi, Konrad Mägi, Laine Mägi, Ester Mägi, Tiina Mägi (Kodulinna-mutt).

 Dmitri Vassiljev, finantsanalüütik
"Seda, et minu perekonnanimi on väga levinud, taipasin siis, kui teisel kooliaastal tekkis meie klassi veel üks Vassiljev," räägib populaarset perenime kandev Dmitri. "Pärast, kui ma õppisin juba teises koolis, puutusin kokku veel ühe Vassiljeviga. Sedapuhku oli tal ka minuga sama eesnimi - Dmitri."
SEB Enskilda finantsanalüütik Dmitri Vassiljev sündis Narvas. 2000. aastal astus ta Tartu ülikooli ajakirjandust õppima. Pärast ülikooli lõpetamist jätkas õpinguid Stockholmi Kõrgema Majanduskooli Riia filiaalis. 2006. aastal tuli elama Tallinna ja asus finantsanalüütikuna tööle firmas United Partners. Aasta pärast vahetas ta töökohta ja läks SEB-panka. 2007. aastal abiellus Sillamäelt pärit Varvaraga. Ka Varvara on lõpetanud Tartu ülikooli, meedikuna. Praegu on Vassiljevite perre oodata järelkasvu.

Valeri Petrov, dirigent
"Ivanov, Petrov, Sidorov - see on selge. Aga kuhu te Sidorovi jätsite?" reageerib nimekirjale õigeusu kirikumuusika kammerkoori ORTHODOX SINGERS dirigent Valeri Petrov ja lisab: "Sellise nimega, nagu Petrov, jään ma paremini meelde."
Petrovi vanemad on pärit Venemaalt, kuid Valeri on terve oma teadliku elu elanud Eestis. Lõpetas 1987. aastal Eesti Muusikaakadeemia. Jaanuaris 1989 asutas õigeusu kirikumuusika kammerkoori, mis esineb alates 2003. aastast ORTHODOX SINGERSi nime all. Petrov on slaavi varase kirikulaulu ja keskaja muusika asjatundja.
"Mitte perekonnanimi ei tee inimest, vaid inimene teeb nime," tõdeb Valeri Petrov, kes sai 2003. aastal Eesti Kultuurkapitali helikunsti sihtkapitali preemia väljapaistvate saavutuste eest muusika alal, 2004. aastal aga Eesti Vabariigi Valgetähe ordeni.

Kalev Kukk, peaministri nõunik
"Minu perekonnanimi pärineb 1840. aastatest ja ta on pärit Arula kandist, Otepää lähistelt.
Eesti keeles on ikka ju need nimed au sees, millel on mingisugune tähendus, igal õigel eesti perekonnanimel on mingi tähendus. Eks koolis on kukk olnud teatav narrimisobjekt. Seda esimestes klassides. Sekeldustest võib mainida võib-olla seda, et mõned minu e-kirjad on läinud kellelegi teisele Kalev Kukele.
Kunagi perekonnas oli meil müüt, et 1928. aasta kuulitõuke olümpiavõitja John Kuck on minu suguvõsa üks väljarändajate järeltulijatest."
Teisi Kukki: Kalev Kukk, Jüri Kukk (keemik, nõukogudeaegne dissident, hukkus vangilaagris), Jakob Kukk (EELK esimene piiskop), Juhan Kukk (I Riigikogu esimees).

 Viktor Kuznetsov, vaimulik
"Ma ei ole oma sugupuud täpselt uurinud, kuid tean, et Kuznetsov on maailmas kõige enam levinud perekonnanimi," kinnitab Nikolai kiriku diakon Viktor Kuznetsov. "Kui võtta arvesse Kuznetsovi kõikvõimalikud tõlkevariandid (кузнец, vene k "sepp"), siis kuuluvad meie hulka ka Sepad ja Šmitid ja Smithid ja Kovalid."
"Noorena ma kogu aeg põdesin selle pärast, et äkki ei sünnigi poegi, ja kes hakkab siis sugu jätkama, perekonnanime edasi kandma."
Vedas! Viktor on sigitanud veel kaks Kuznetsovi: pojad Jevgeni (20) ja Ilja (14).
Viktor ise on sündinud Novosibirski oblastis Obi linnas. Hiljem kolisid vanemad Moskva lähedale. Pärast Leningradi Merekooli lõpetamist läks Viktor tööle Kaug-Itta. Aga Eestisse sattus ta tänu pruudile. Praeguse Marina Kuznetsova vanemad elasid Eestis. Ja Viktor asus tööle Eesti merelaevandusse.
Praegu teenib Kuznetsov Nikolai kirikus diakonina. Kirikuteenistuse kõrvalt töötab ta veel ekspedeerimisfirmas.

Teet Kask, koreograaf
"Arvata võib, et mu esivanemad elasid kuskil ilusas kasetukas ja sealt see nimi tuli, ilmselt Lääne-Eestist Pärnumaalt.
Ma tean, et on veel mõned Teet Kased Eestis, aga nii ei ole juhtunud, et segamini oleks aetud. Välismaal käies on väga tihti hakanud korduma üks ja sama arvamus, et see on Hollandi nimi. See on minu jaoks üks suur küsimärk olnud.
Minu vanaisa Aleksander Kask oli 14kordne Eesti meister tõstmises. 1928. aastal käis ta Amsterdamis olümpiamängudel."

Kalev-Andres Rebane, rahvuslane
"Tartu kandist vist peaks nimi pärit olema. Küllap ta loomaga seotud on.
Mul on kaks eesnime ja mu vanemad on öelnud, et see on sellepärast, et nad pidid vaatama, et kui ma tulen selline salakaval, siis nad nimetavad mind rohkem Andreseks. Aga kui ma olen aus inimene, siis nad nimetavad Kaleviks. Nemad nimetavad mind Kaleviks.
Eks nimi tõenäoliselt mõjutab ikka inimest. Mina ühtki rebast loomana ei tunne, aga ma olen kindlasti loomult metsikum kui tavalised inimesed.
Kindlasti ma ei kannata vangistust või puuri. See käib väga sügavalt minu loomuse vastu, ma olen klaustrofoob.
Ja mis mind kõige rohkem maailmas vihale ajab, on loomaaiad."

Aapo Ilves, kirjanik
"Eks Ilves on Räpina kandis kogu aeg levinud nimi olnud. Mina sain selle niimoodi, et kasuvanaisa omal ajal Mulgimaalt tõi. Ja ma olen oma nimega ülimalt rahul - vanaemal oli hea maitse.
Olulised sama nimega sugulased on kindlasti ema, isa ja vanaema. Toomas Hendriku kohta ma täpselt ei tea. Nimehõimlane võib vabalt olla, aga verd pidi - siis peaks vist üsna ahvini tagasi minema.
Mingeid presidendinalju on seoses Ilvesega muidugi tehtud (ka Aapo ise käis presidendiralli aegu Räpina vahel ringi, seljas punane särk kirjaga "Ilves presidendiks" - toim.). Ja kes paremini ei oska, on püüdnud mu nime vaimukalt riimida sõnaga "pilves". Mina oskan, näiteks tegin sellise anagrammidest ilvesevärsi:
alive soap
paleosavi
pealisvao
soe alp iva
pole aasiv
opaalveis
aapo ilves
slaavi poe
leivapaos
Aga pigem olin kunagi hädas oma eesnimega. "Aapole" taheti vägisi järele panna mitte "Ilves", vaid "Pukk". Praeguseks on olukord õigeks pöördunud ja neid ­Aaposid enam sassi ei aeta.
Ja veel. Ma olen käinud välja mõtte, et kuna Eestile pole rahvuslooma valitud, siis sobiks ilves selleks väga hästi."
Teisi Ilveseid: Toomas Hendrik Ilves, ­Lehte Ilves.

Tatjana Mihhailova, laulja
Tüdruk, kelle pseudonüüm JZ Belle on rohkem tuntud kui tema päris nimi.
Ida-Virumaa lapse puhul on see täiesti tavaline: Tanjal ei olnud hulk aega aimugi, et kusagil Eestis elab ka teisest rahvusest inimesi. Kuid koolis selgus, et ühel klassiõel on eesti perekonnanimi. Ja siis hakkas Tanja esimest korda mõtlema: "Huvitav-huvitav, selgub, et siin maal on ka teistsuguseid inimesi..." Pärast kooli lõpetamist otsustas Tatjana Mihhailova astuda Viljandi Kultuurikolledžisse. Ja kus siin oli alles eesti perekonnanimedega inimesi!
Nüüd, olles osalenud kuue eesti muusikali valmimises, ei ürita Tatjana enam kellelegi midagi tõestada. Ta tunneb ennast ühtviisi mõnusalt nii eestlaste kui ka venelaste hulgas. Ja see uus teadmine langes kokku tema sooviga loobuda pseudonüümist JZ Belle - ning esitada oma laule Tanja nime all.

Priit Pärn, režissöör
"Nime saamisloo kohta ei oska ma midagi öelda. Küll aga on minu esivanemad pärit Avinurmest.
Kunagi sügaval nõukogude ajal üritati mulle kirja saata. Selle asemel, et kirjutada peale Pärn, maaliti sinna aga uhkelt ja muidugi kirillitsas Pärnu. Kiri eksles siin ja seal ning kui lõpuks minuni jõudis, oli sinna peale tehtud märge "Pärnus pole botaanikaaeda". Samanimeliste kohta ei oska väga muud öelda, kui et disainer Martin Pärn on minu vanem poeg.
Alatihti peetakse meid vendadeks Henn Pärnaga, kuigi me pole isegi sugulased mitte. Küll aga saime omal ajal Hennuga tuttavaks just tänu sellele eksiarvamusele."

Teisi Pärnasid: Martin Pärn (disainer), Lembit Pärn (laskurkorpuse mees), Andre Pärn (korvpallur), Endel Pärn (legendaarne estraadinäitleja), Malle Pärn (näitleja ning pastor), Anton Pärn (kultuuriministeeriumi asekantsler).

Miks Ivanove on nii palju?
Eestis kõige sagedamini esinevate vene perekonnanimede loendisse kuuluvad täpselt needsamad nimed, mis on kõige enam levinud ka Venemaal. Lihtsate, Ivanovi tüüpi perekonnanimede sage esinemine on seotud liignimede kujunemise ajalooga Venemaal. Kui Venemaal kaotati pärisorjus, kerkis valitsuse ette tõsine ülesanne, ja nimelt: endistele pärisorjadele tuli anda liignimed. Nii anti ühtedele talupoegadele nende kunagise mõisniku täielik või muudetud perekonnanimi, teised said perekonnanimeks oma hüüdnime, kolmandad aga - isanime. Ning see kolmas variant osutus kõige loogilisemaks: kui tegemist oli Pjotr Ivani pojaga, mis kõlab vene keeles Иванов сын, oli täiesti loomulik, et tema perenimeks sai Ivanov. Kuna Venemaal oli väga palju Ivani-, Pjotri-, Mihhaili-, Vassili-nimelisi inimesi, tekkis palju ka Ivanove, Petrove, Mihhailoveid, Vassiljeveid.

 NimedMitu
1.Ivanov6 789
2.Tamm5 241
3.Saar4 352
4.Sepp3 624
5.Mägi3 613
6.Smirnov3 402
7.Vasiliev3 153
8.Petrov2 937
9.Kask2 847
10.Kukk2 728
11.Kuznetsov2 339
12.Rebane2 265
13.Ilves2 165
14.Mihhailov1 968
15.Pärn1 933
16.Pavlov1 927
17.Semenov1 909
18.Koppel1 882
19.Andreev1 862
20.Alekseev1 845
21.Luik1 826
22.Kaasik1 817
23.Lepik1 814
24.Oja1 809
25.Raudsepp1 775
26.Kuusk1 747
27.Karu1 704
28.Fjodorov1 685
29.Nikolaev1 675
30.Kütt1 646
31.Põder1 628
32.Vaher1 614
33.Popov1 611
34.Stepanov1 592
35.Volkov1 590
36.Moroz1 573
37.Lepp1 564
38.Koval1 559
39.Kivi1 531
40.Kallas1 525
41.Kozlov1 463
42.Mets1 455
43.Sokolov1 446
44.Liiv1 426
45.Grigorieva1 424
46.Jakovlev1 422
47.Kuusik1 384
48.Teder1 381
49.Lõhmus1 368
50.Laur1 360
51.Jõgi1 359
52.Kangur1 337
53.Peterson1 285
54.Lebedev1 275
55.Kõiv1 271
56.Kull1 269
57.Ots1 242
58.Leppik1 226
59.Dmitriev1 225
60.Nikitin1 222
61.Mölder1 214
62.Jegorov1 210
63.Toom1 201
64.Puusepp1 181
65.Orlov1 149
66.Raud1 130
67.Kuzmin1 122
68.Aleksandrov1 089
69.Orav1 086
70.Sild1 084
71.Novikov1 070
72.Bogdanov1 062
73.Rand1 053
74.Jakobson1 039
75.Makarov1 015
76.Nõmm1 010
77.Põld1 010
78.Sarapuu1 004
79.Uibo1 000
80.Paju998
81.Mitt997
82.Männik961
83.Zaitsev960
84.Antonov956
85.Laas951
86.Jürgenson944
87.Saks944
88.Järv942
89.Vinogradov940
90.Filippov930
91.Johanson929
92.Pukk920
93.Tomson919
94.Kalda917
95.Belov915
96.Romanov911
97.Melnik907
98.Allik905
99.Solovjov905
100.Sergejev891
101.Tamme877
102.Kruus873
103.Mark870
104.Aas867
105.Rätsep867
106.Gusev866
107.Maksimov866
108.Paas860
109.Mänd853
110.Hein852
111.Roos849
112.Parts847
113.Kase826
114.Väli826
115.Järve825
116.Lind823
117.Mõttus821
118.Palm819
119.Rohtla812
120.Timofejev804
121.Valk797
122.Hunt794
123.Unt781
124.Adamson775
125.Pihlak766
126.Iljin759
127.Nurk755
128.Baranov742
129.Lember736
130.Frolov734
131.Gavrilov732
132.Sikk731
133.Kuus730
134.Kala722
135.Õunapuu720
136.Pärna716
137.Soosaar712
138.Zahharov706
139.Vares703
140.Tsvetkov696
141.Arro695
142.Vorobjov695
143.Aavik690
144.Kurg690
145.Sorokin688
146.Tali688
147.Vahtra686
148.Jefimov684
149.Vahter682
150.Varik678
151.Kalinin673
152.Kolesnik672
153.Mikk668
154.Aru663
155.Matvejev661
156.Trofimov657
157.Kikas652
158.Õun652
159.Luts650
160.Roots644
161.Tõnisson641
162.Kolk634
163.Lill634
164.Must631
165.Piir631
166.Kallaste626
167.Kurvits625
168.Maripuu622
169.Poljakov622
170.Jänes621
171.Golubev618
172.Sidorov618
173.Mäe615
174.Nikiforov614
175.Kirs609
176.Kangro605
177.Korol605
178.Maasik601
179.Kokk597
180.Borissov593
181.Kaur590
182.Tomingas590
183.Koort581
184.Tammik580
185.Fedorov573
186.Müür573
187.Danilov566
188.Toomsalu566
189.Martin564
190.Susi563
191.Ploom560
192.Liiva555
193.Hallik554
194.Tarassov553
195.Fomin550
196.Tilk550
197.Uustalu550
198.Michelson549
199.Valge548
200.Tihhomirov545
201.Miller543
202.Kulikov541
203.Toots541
204.Vaino541
205.Nõmmik540
206.Talts540
207.Jürgens538
208.Kikkas538
209.Kesküla537
210.Anton536
211.Post535
212.Beljajev532
213.Kärner530
214.Martinson530
215.Hansen529
216.Rüütel527
217.Veski527
218.Rumjantsev526
219.Mironov525
220.Müürsepp525
221.Meier524
222.Ossipov524
223.Sarv518
224.Palu517
225.Žukov516
226.Aasa513
227.Laanemets512
228.Nazarov511
229.Krõlov509
230.Žuravljov507
231.Titov507
232.Juhkam506
233.Luht506
234.Jalakas505
235.Kivistik505
236.Karro503
237.Annus502
238.Rosenberg501
239.Fedotov499
240.Lääne499
241.Viira499
242.Jõesaar497
243.Tooming497
244.Komarov492
245.Soo491
246.Ott488
247.Simson485
248.Kotkas483
249.Malõšev482
250.Kink478
251.Anderson477
252.Toome477
253.Kirillov476
254.Aus475
255.Ruus474
256.Saare473
257.Erm471
258.Lang471
259.Olesk471
260.Afanasjev468
261.Pettai468
262.Reimann467
263.Tuisk467
264.Kriisa465
265.Ojala465
266.Kroon463
267.Raag462
268.Raid462
269.Bõstrov461
270.Org461
271.Lauri460
272.Laan456
273.Pärtel456
274.Taal456
275.Kadak455
276.Sander455
277.Kattai454
278.Truu454
279.Konovalov453
280.Sirel453
281.Liivak451
282.Raja449
283.Abel448
284.Siim448
285.Männiste445
286.Lipp443
287.Kisseljov440
288.Medvedev440
289.Meister440
290.Abramov439
291.Kazakov439
292.Sutt439
293.Saveljev438
294.Filatov437
295.Soots436
296.Schmidt434
297.Gerassimov432
298.Kotov432
299.Allas431
300.Ivask429
301.Täht429
302.Loginov428
303.Juhanson426
304.Kiik425
305.Leht425
306.Saul425
307.Kasemets421
308.Ševtšenko421
309.Sobolev420
310.Lass419
311.Härm418
312.Kont415
313.Jeršov414
314.Vlassov414
315.Maslov413
316.Konstantinov411
317.Pruul411
318.Teras411
319.Visnapuu411
320.Aun409
321.Pajula407
322.Gromov406
323.Kool406
324.Silm406
325.Tamberg406
326.Lumiste402
327.Kirsipuu401
328.Kirss401
329.Kudrjavtsev401
330.Sööt401
331.Kalmus400
332.Sokk399
333.Kalm398
334.Koit398
335.Oras398
336.Suits398
337.Laine396
338.Sulg396
339.Põldma395
340.Vaht394
341.Klimov391
342.Lukk391
343.Randmaa391
344.Gontšarov389
345.Kiis388
346.Paal388
347.Võsu388
348.Uus387
349.Jaakson386
350.Lillemets385
351.Mürk383
352.Tiits382
353.Jaanus381
354.Link381
355.Erik379
356.Lokk379
357.Randoja379
358.Bondarenko378
359.Drozdov377
360.Lehtmets377
361.Voronin377
362.Kuningas376
363.Laane376
364.Lumi375
365.Salu375
366.Lomp372
367.Pent372
368.Laks370
369.Jermakov369
370.Salumäe369
371.Kutsar368
372.Madisson366
373.Koger365
374.Muru365
375.Niit365
376.Põllu365
377.Vähi365
378.Kaljula364
379.Viks364
380.Nõmme363
381.Urb362
382.Nuut361
383.Kaljuvee360
384.Piho359
385.Piirsalu359
386.Sillaste359
387.Arula358
388.Kondratjev357
389.Tuulik357
390.Alas356
391.Eller356
392.Kostin356
393.Käsper356
394.Pikk356
395.Salumets356
396.Jürisson355
397.Kruglov355
398.Liivamägi355
399.Hanson354
400.Õispuu354
401.Ignatjev353
402.Kaljuste352
403.Kiisk351
404.Lehtla351
405.Suvi351
406.Gross350
407.Poom349
408.Egorov348
409.Mäesalu348
410.Davõdov347
411.Lääts347
412.Panov347
413.Suvorov347
414.Maidla346
415.Mäeots345
416.Põdra345
417.Raidma345
418.Teesalu345
419.Holm344
420.Loorits344
421.Raamat344
422.Liblik343
423.Mändla343
424.Štšerbakov343
425.Lukin342
426.Säde342
427.Trei342
428.Kaljurand341
429.Kuuse341
430.Kelder339
431.Markus339
432.Ader338
433.Pärnpuu338
434.Oks337
435.Tuul337
436.Gorbunov336
437.Laht336
438.Leis336
439.Štšerbakov335
440.Jaanson334
441.Kasak332
442.Zujev332
443.Rosin331
444.Heinsalu330
445.Kivimäe330
446.Naumov330
447.Kapp329
448.Kohv329
449.Moor327
450.Remmel327
451.Treial327
452.Klein326
453.Pulk326
454.Põldmaa325
455.Kilk324
456.Ojaste323
457.Soosalu323
458.Käärik321
459.Paap321
460.Sibul321
461.Klaas320
462.Kurm320
463.Raadik320
464.Safronov320
465.Sarap320
466.Treier320
467.Reinsalu319
468.Sillaots318
469.Sisask317
470.Soon317
471.Tiik317
472.Denissov316
473.Kalamees316
474.Jõe315
475.Lätt315
476.Karpova313
477.Mandel313
478.Kiil312
479.Ernits311
480.Kasemaa311
481.Vain311
482.Villemson311
483.Suur310
484.Heinsoo309
485.Pihelgas309
486.Roosileht308
487.Aasmäe306
488.Koitla306
489.Lehiste306
490.Merila306
491.Vill306
492.Nurm304
493.Viik304
494.Kass303
495.Käär303
496.Teearu302
497.Anissimov301
498.Karpov300
499.Kivilo300
500.Püvi300