• Suvistel kuumadel päevadel olid lasteaedade rühmad tavapärasest rohkem täis. Vanemad eelistasid ise randa minna ning lapsi sinna kaasa võtta ei soovita.

• Teine liik lapsevanemaid on lasteaia naabermajades elavad inimesed, kes toovad varahommikul lapse kohale, aga siis uurivad majaaknast, kas lapsi ikka piisavalt jälgitakse, ja kui õpetajad satuvad liiga pikalt omavahel rääkima, tehakse selle kohta pärast juhtkonnale märkus.

Poliitilise ime ootel

Juhul kui Andrus Ansip valitakse öösel vastu pühapäeva Euroopa Ülemkogu esimeheks, kaalub valitsus temast vabaks jääva eurovoliniku koha täitmisel järgmisi kandidaate: välisminister Urmas Paet, rahandusminister Jürgen Ligi (mõlemad Reformierakond) ja kaitseminister Sven Mikser (sotsid)

Uue volinikukandidaadi nimetamisega oleks valitsusel kiire, sest deadline on 12. september. Enne seda peaks kandidaat saama heakskiidu ka Riigikogult.

Ansipi volinikuks kinnitamisel hakkaks tema kabinetti juhtima Juhan Lepassaar. Kas Lepassaar saaks Ansipi kabinetiülemaks ka tema tõusmisel ülemkogu esimeheks, pole selge.

Meie oma Suarez

Möödunud aastal pidi ühe kesklinna kooli õpilane kooli vahetama, kuna tegi koolidirektorile Luis Suarezit ehk lõi talle hambad sisse.

Tahad allkirja? Anna viina!

Kui alaealine saab lapse, nõuab seadus noore ema mõlema seadusliku esindaja allkirja, et lapse sünd registreerida. Ühes Tallinna lähivallas saabus mituteist aastat tütrest eemal elanud isa allkirja andma väga nokastanud olekus ning nõudis vallatöötajatelt raha ja juua. Muidu ähvardas allkirja andmisest keelduda.

Murutar ei müü

Kui keegi soovib endal riiulis tolmuvate raamatute eest raha saada, siis tasub valida, mida taaskasutuspoodidele pakkuda. Eesti amatsoonajakirjanikest lähevad Kerttu Rakked ja Kadri Kõusaared ilusti kaubaks, aga Kati Murutari raamatuid ei soovi ükski pood.