Ühes Tallinna aktiivses asumis avati kohalikke küpsetisi müüv putka. Vaid mõni päev pärast avamist saabus kapuutsides kohalik “maa sool”, kes uuris ­ääri-veeri, kas äkki pole putkamüüjatel huvi leti alt narkootikume müüa. Müüjad keeldusid ja nii saab kioskist endiselt ainult saiakesi ja isetehtud leiba.

ROTID RÜNDAVAD

Eesti Kunstiakadeemia tarvis renoveeritava hoone ümbruskond on sattunud rottide rünnaku alla. Rotid põgenevad sealse remondi eest kõrvalmajadesse, krõbistavad ja kraabivad põranda all ja seinte vahel ning kui kuskilt on liist puudu, siis silkavad üle toagi.

TASANE TAANDUMINE

Tallinna loomaaia direktor Mati Kaal (pildil) rääkis augustis 2013, et paneb peagi ameti maha. Nüüd on 2015. aasta veebruar ja ta on ikka ametis.

SEE ON MEIE PUNKERRR!

Läinud nädalal käskis politsei maha võtta sotside peakorteri ees asunud plakati, kuna see meenutas liialt valimisreklaami. Siis ilmus samasse uus plakat: “Siin on meie kontor”. Ja väikeste tähtedega “Aga me ei tohi seda öelda”. Igav, seltsimehed sotsid, igav! Oleks ju võinud natukenegi lustida ja kirjutada “kontor” asemel “punker”. Vähemalt ühele põlvkonnale toonuks see laia naeratuse näole.

TÄHTIS TEADE MAALEHE TELLIJATELE

Maalehe tellijad said kirjakastidesse kingituseks uue raamatusarja avaraamatu Luule Viilma “Ellujäämise õpetus I”. Raamatuga on kaasas sarja esimese raamatupaki müügipakkumine. See on lisatud ainult puhuks, et kui sari tundub huvipakkuv, on pakkumise abil mugav ka ülejäänud raamatud endale tellida. Kui ei ole soovi sarja tellida, siis võib jätta müügipakkumise tähelepanuta.

Kui sarja avaraamat pole veel jõudnud Maalehe tellija kirjakasti, siis see peaks juhtuma hiljemalt 16. veebruariks.

Maaleht