Tallinna Kassisaba linnajaos elav Nukuteatri direktor Joonas Tartu kurdab, et kevadel tekkis seal seoses Taavi Rõivase peaministriks saamisega parkimiskohtade defitsiit. Valitsusjuhti saadab igal tööpäeva hommikul ja õhtul turvameeskond, kes pargib vabad kohad täis. Võib juhtuda, et kassisabalaste mure saab lahenduse juba tuleva aasta märtsis.

Kõik on võimalik

Homoaktivist Reimo Mets teatas esmaspäeval Facebookis, et sai tütre isaks. Palju õnne värskele papale ja tervitame siinkohal ka õnnelikku ema!

Marrandi kimbatus

Jaanus Marrandi ütles enne Vene sanktsioonide kehtestamist, et Oliver Kruudale ta piima ei müü. Sest Oliver ajab venemeelset juttu. Tuli aga Venemaa blokaad Euroopa piimale. Nüüd ei jää piimatootjale muud, kui piim töödelda piimapulbriks või võiks. Suurim piimapulbritöötleja on Oliver Kruudale kuuluv Põlva kombinaat. Mida Marrandi oma Paide kandi piimaga teeb? Litsid mehed need Keskerakonna liikmed ja sponsorid!

Õige ajastus

Sel ajal, kui valmis rohkelt kära tekitanud Bernatski komisjoni aruanne võimaliku dopingutarvitamise kohta Eesti spordis, saatis veebipood Bonsuna.com välja reklaami “Legaalne ANABOOLNE toidulisand NÜÜD müügil”. Reklaami kohaselt on MHP A-BOMB anabolismi aktivaator maailma esimene reaalselt toimiv supertoode, mis aktiveerib anaboolseid protsesse, hoiab need pidevalt üleval ja seda lausa 12 tundi järjest.

Uus säutsuja

Läinud neljapäeval tegi Twitteris oma esimese säutsu sotsist justiitsminister ­Andres ­Anvelt. Ta teatas: “Astusime täna valitsuses esimese, aga konkreetse sammu sms-laenu küüsi jäänute kaitseks. goo.gl/krOq27