Kuna remonditööde tõttu Tallinna trammid seisavad, siis on mitmele liinile pandud asendusbussid. Kopli ja kesklinna vahel sõidab buss number 42. Eelmisel nädalal juhtus kummaline lugu, kui sõidul Koplist kesklinna eksis buss Kalamajas ära. Kalamaja on keeruline ja paljusid ühesuunalisi tänavaid hõlmav asum. Piisas vaid ühest valest pöördest ja buss eksleski mööda kitsaid Kalamaja tänavaid. Appi tulid reisijad, kes aitasid bussijuhil bussi ümber keerata ja juhendasid “pööra siit paremale, siit vasakule”, kuni sõiduk uuesti õigele teele jõudis.

Küsimus Tulevasele ministrile

Reformierakonna juhatuse möödunud nädalal peetud koosolekul küsis Kaja Kallas välisministri kandidaadilt Marina Kaljurannalt, kas too kavatseb hakata Eesti presidendiks. Nimelt pakkus praegune välisminister Keit Pentus-Rosimannus mullu Eesti Ekspressis, et Kaljurannast võiks saada järgmine riigipea. Samal ajal peetakse üheks favoriidiks presidendi kohale Kaja Kallase isa Siim Kallast. Kaljurand vastas, et trollijuhiks ja bussijuhiks on võimalik hakata, presidendiks ei saa hakata.

Õiendus

Eelmine Ekspress kirjutas Marina Kaljuranda uueks välisministriks prognoosides, et Urmas Paet oli pärast Keit Pentus-Rosimannuse tagasiastumist välisministeeriumiga ühendust võtnud, et tutvuda uut ­ministrit ees ootava järgmise poole aasta välisvisiitide kavaga. Paet kinnitas Ekspressile, et tegemist oli pahatahtliku sahinaga, mis ei vasta tõele. Vabandage!