Heroiinisõprade kohtumiskoht Angerja tänaval
“Orgasm on selle kõrval lapsemäng,” iseloomustab asjatundja heroiinikaifi. Viimase nädalaga on janu sellise naudingu järele viinud surmasuhu üle 50 noore narkomaani. Põhjuseks heroiini saladuslik ja karm asendaja “

Uimastiaabits

TAPPEV EKSTAAS: Ecstasy tabletid ringlevad uimastiturul erinevates kujundites ja värvides, ehitud kõikvõimalike logodega. “Mitsubishi” partii, mille üks esindaja on pildil, tappis eelmisel aastal Taanis mitu noort inimest. ALL OVER PRESS BALTIC
Lühike ekskurss Eestis enam levinud keelatud mõnuainete vallas.

"'Raske prognoosida, millal see lõpeb"'

Usutlus Põhja politseiprefektuuri narkokuritegude talituse ülemkomissari Eerik Heldnaga.

Vihmari, sweet Vihmari...

PALVEHETK: Kui pingeline rühmatöö on läbi (aeg õhtul, mil keegi ega miski poisse segada ei tohi), võtavad vasakult Aleksei, konsultant Ivan, Roma, teine Aleksei, Maksim, Anton ja Jura end ringi ja paluvad jumalat.
Lääne-Virumaa Vihmari talust on saanud kodu Tallinna narkomaanidele, kes soovivad alustada uut elu puhtana.

Vanglaametnikud pidasid kinni narko-tuvi ja pätid

Justiitsministeerium
Sel nädalal üritas Tallinna Vanglast vabanev kinnipeetav korraldada narkootikumide toimetamist vangla territooriumile vigastatud tuvi abil. Tänu vanglaametnike kiirele reageerimisele peeti isikud kinni ja anti üle politseile.

Eesti juhib narkosurmade Euroopa edetabelit

Alates neljapäeva ennelõunast teavad kõigi Euroopa riikide kodanikud, et väike Eesti on kontinendi ülekaalukas liider narkosurmade suhtarvu pingereas. Miljoni elaniku kohta fikseeriti Eestis 2006.aastal üle 70 surmajuhtumi, järgmised Luksemburg, Taani ja Norra jäid 50-60 juhtumi vahele.

Narkosurmade arv sihib uut rekordit

MTÜ Convictus korjab narkomaanidelt kasutatud süstlaid
Eesti on teistest EL-i riikidest narkosurmade poolest ees. See arv suureneb tänavu veel.

133 mõttetut surma. Narkomaane tapab ka ravimiseks mõeldud metadoon

.
Probleem. Lisaks fentanüülile tapab narkomaane ka nende ravimiseks mõeldud
.

Ken-Marti Vaher: Narkomaania puudutab meist igaüht

Ken-Marti Vaher
Uudised surmaga lõppenud liiklusavariist või tulekahjust on meil sagedased. Väikese rahva jaoks on iga inimelu tähtis ning õigustatult esitame küsimusi õnnetuste vältimise kohta. Nii nagu asjakohaselt osundas 7. juuni Ekspressis
Janar Filippov
, kuuleme aga vähem uimastisurmade kohta, ehkki viimase dekaadi statistika järgi on narkotarvituse tõttu kaotatud elusid samapalju kui uppumiste, tulekahjude ning liiklusõnnetuste läbi.

Ahastav naine: “Uurijad ütlesid, et armastan vale inimest!”

Jälle kohtupingis: Sel esmaspäeval algas Tartus kohtupidamine Ruslan Tangijevi üle, keda aastaid tagasi peeti Lõuna-Eesti allilmaliidriks. Tema elukaaslane näitas ajakirjanikule uurimismaterjale (suurel pildil), mis tema hinnangul viitavad uurijate ülekohtule.
Narkoäri eest kohtu alla saadetud Ruslan Tangijevi elukaaslane räägib, kuidas politsei tema mehe kinni võttis ja seejärel hakkasid juhtuma kummalised asjad.

Euroopa turul on ligi 300 uut narkootikumi

narkootimumid
Värske narkoraport hoiatab kanepi ja kokaiini tarbimine väheneb, kuid rõõmustamiseks põhjust pole – peale tungivad uued ja hullemad ained.

Narkodiilerid tänavatel: kas riik on liiga leebe?

Tehtud! Ken-Marti Vaher tuli 2003. aastal võimule loosungiga, mis lubas valju korda. Ta suruski karistuste karmistamise parlamendis läbi.
karmistas kümme aastat tagasi narkoärikate karistusi.
on küll täis, kuid uimastiäri lokkab ning narkosurmade arv kasvas mullu kõigi aegade kõrgeimale tasemele.