See vana kaardivägi on pidanud viimasel ajal ruumi tegema meie kodumaisele ilutegijale ning kui aus olla, siis ei ole neil selle vastu miskit – väärikasse seltskonda sobib värsket verd juurde alati.

Vestige Verdant on paari aastaga pälvinud tunnustust Gala SPA auhindadelt, moepiibliks peetavalt VOGUE'ilt, Cosmopolitanilt, lugematutelt arvamusliidritelt ilu ja luksustööstuses, kümneid auhindu oma toodetele siin ja sealpool piiri ning kõige olulisemalt kümnete tuhandete klientide rahulolu ja lojaalsuse.

Täna on aga märgiline hetk, sest pelgalt mõned päevad tagasi avalikustas Vestige Verdant oma toodete uuendatud kollektsiooni. Armastatud tooted on läbinud põhjaliku uuenduskuuri, kus lisaks väga heade maskide, õlide ja seerumite veelgi paremaks tegemisele on need rõivastatud pakenditesse, mis oma elegantsiga teevad silmad ette ka kordades kallimatele konkurentidele. Ühtsus parimatest toodetest, laitmatust viimistlusest ja väljapeetud välimusest on valem, mis viib Eesti suurte hulka ka selles valdkonnas.

Me oleme küll noored ja meid on vähe, kuid me töötame kauem, pingutame rohkem ja toodame tulemusi, mida ei ole võimalik maailmas tähelepanuta jätta sest see on meile kui eestlastele omane.

Millised on need imetabased tooted, millele võlgneb Vestige Verdant oma tähelennu?

Sügavpuhastav ja noorendav Organic Peat Mask näomask aitab organismil vabaneda kahjulikest jääkainetest, pinguldab näonahka ja silendab kortse. Ühtlasi tervendab mask allergilist ja ülitundlikku nahka, leevendab naha rasusust ja aknet ning pärsib vähirakkude teket ja taastab pH-taseme.
Kerge ja kiiresti imenduv Rare Oil Blend näoõli – kõrgeima kvaliteediga haruldaste õlide kooslus sügavniisutab, noorendab ning silendab näonahka. Samuti toidab Rare Oil Blend näonahka vitamiinidega, kaitseb suvel ja talvel ilmastiku eest, vähendab pooride suurust ning annab nahale kašmiiri pehmuse, ühtlase jume ja tervisliku sära.
Esmaklassiline ja üdini tervislik silmaseerum Infinity Eye Serum'is on ühendatud tipptehnoloogia parimaga, mida loodusel on võimalik pakkuda. Infinity sügavniisutab, ennetab ja leevendab silmade ümbruse turset ja tumedaid silmaaluseid ning silub ülimalt tõhusalt miimikajooni ja kortse.

Lähemalt saab Vestige Verdant brändi ja toodete kohta lugeda siit